Veckans planer

Hej finisar! 💕
Nu Àr det en ny vecka igen, tiden bara rusar ivÀg, sÄ fantastiskt men sÄ lÀskigt. Enda fördelen Àr att det snart blir vÄr, som jag lÀngtar. Men en ny vecka innebÀr nya planer och nya mÄl, eller hur? I alla fall för mig, lite som en nystart helt enkelt.
Jag tÀnker att vi kör pÄ som förra veckan med en lista över veckans planer och mÄl. Det Àr ett bra sÀtt att komma ihÄg vad som ska göras, att sÀtta in dom bÄde i bloggen och i kalendern!

‣ I skolan i veckan: I och med att jag nu har bytt tillbaka till min gamla skola sĂ„ har jag faktiskt inte sĂ„ stor koll pĂ„ vad som bör göras i och med att jag har sĂ„Ă„Ă„ lite kvar. SĂ„ dĂ€r stĂ„r jag lite lost och har inte sĂ„ stor koll, Ă€rligt talat.

‣ TrĂ€ningen i veckan: TrĂ€ningen förra veckan var verkligen inte pĂ„ topp, jag tog mig till gymmet en dag av tre, haha. Men mycket för att rutinerna föll bort runtom. DĂ€remot sĂ„ ska jag passa pĂ„ att trĂ€na pĂ„ morgonen innan skolan (det Ă€r liksom dĂ„ jag kommer ivĂ€g, pĂ„ eftermiddagen Ă€r jag alltid dödstrött) tisdag och torsdag, sen minst ett pass i helgen! Vi fĂ„r se pĂ„ söndag om jag höll detta!

‣ MĂ„sten i veckan: Jag ska försöka vĂ€xla upp mitt bloggande och sĂ€tta mig ner och planera inlĂ€gg sĂ„ att ni fĂ„r högre kvalitĂ©, kanske borde spela in en youtube-video? Det var ett par mĂ„nader sedan nĂ„gonting kom upp dĂ€r.. FĂ„r se lite!

‣ Mat i veckan: Jag har inte riktigt planerat in detta i detalj, dĂ€remot vill jag sĂ„Ă„Ă„ gĂ€rna Ă€ta kikĂ€rtsbiffar nĂ„gon dag (ni kanske vill ha recept pĂ„ supergoda kikĂ€rtsbiffar?)! Och tacos. Alltid tacos pĂ„ fredagar!

‣ Skapande i veckan: I veckan ska jag försöka pĂ„börja knĂ„pa ihop lite arbetsprover inför ansökningar till grafisk design-program pĂ„ universitetet och bara skapa det jag kĂ€nner för. Kanske göra klart det jag pĂ„började förra veckan!

‣ Sociala medier i veckan: Lite som förra veckan! Jag ska planera upp inlĂ€gg sĂ„ ni fĂ„r bĂ€ttre kvalitĂ© och kanske spela in nĂ„gon video till youtube - jag vill ju komma tillbaks dit ocksĂ„!

‣ Bullet journal i veckan: Jag blev nĂ€stan klar med februari förra veckan, sĂ„ tanken denna vecka Ă€r att göra ett uppslag för sociala medier för att ha nĂ„gonstans att klĂ€mma in mina idĂ©er, mĂ„l och tankar kring det!

Vad har ni för planer inför veckan? đŸŒ»

Gillar

Kommentarer

emiliakarolina
emiliakarolina,
KikĂ€rtsbiffar yes please. youtube video yes please. Haha lĂ„ter som en bra vecka framför dig! Jag ska typ bara fĂ„ allt undan inom studierna och ha plĂ€ttkalas pĂ„ en mĂ„ndag đŸ˜Œ Kram<3
nouw.com/emiliakarolina
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, det ska bli! đŸ˜» Men vad mysigt med plĂ€ttkalas pĂ„ en mĂ„ndag, det Ă€r sĂ„nt som behövs! Och lycka till med att fĂ„ undan allt inom studierna. Kram! 💕
nouw.com/joywesterberg
jeminem
jeminem,

jaa youtube!! i veckan blir det att ta itu med saker och peppa igenom mig i skolarbeten haha..

nouw.com/jeminem
joywesterberg
joywesterberg,
Jaa, blev pepp pĂ„ youtube igen, fĂ„r fixa det! Åh, hoppas det gĂ„r superbra för dig med det! 💖
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,

Röstar ja för bĂ„de youtube och recept pĂ„ kikĂ€rtsbiffarna 😊 Skulle gĂ€rna vilja se nĂ„got du skapat ocksĂ„, om du Ă€ndĂ„ ska göra arbetsprover alltsĂ„ 😉 Ha en SUPER-vecka <3 Kram!

nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, ska se till att hinna med det. Vore sĂ„ kul! Och recept pĂ„ kikĂ€rtsbiffar kommer absolut. Och nĂ„got jag skapar ocksĂ„ sĂ„klart! Ha en supervecka du med finis! 💖
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,

*VĂ€ntar med spĂ€nning* Kram 🌾 💕

nouw.com/janielindahl
lifeofkile
lifeofkile,

Åh ja kul med youtube! Det ser jag fram emot <3

nouw.com/lifeofkile
joywesterberg
joywesterberg,
Ă…Ă„h vad glad jag blir!! ❀
nouw.com/joywesterberg