veckans lista.

Veckans känsla: Oj, tusen känslor har nog passerat mig den här veckan. Ny skola, nya människor och tusen intryck. Ångest, glädje, förväntan och sånt. Men tycker ändå att veckan slutar på topp med glädje och inspiration.

Veckans höjdpunkt: Många! Men kanske den där AW:n skolan anordnade i fredags. Så fint att få hänga lite extra med klassen eftersom att vi knappt sett varandra sen vi började i måndags. Så många att lära känna ju!

Veckans insikt: Att jag bör trotsa min sociala ångest, vilket jag tycker att jag har jobbat med mycket den senaste veckan. Jag har fokuserat på vad folk säger och inte rädslan kring hur jag uppfattas. I onsdags pitchade jag och en person en idé för nästan tvåhundra personer på zoom, mest för att han jag var i grupp med gärna ville det men ett ypperligt tillfälle att ba köra och trotsa emot ångesten!

Veckans sämsta: Kanske att grannhuset (kan man kalla det grannhus när huset är 100 meter bort?) hade en så högljudd fest så att det lät som att någon hade konsert utanför vårt fönster. Men äsch, det lät som att dom hade det kul ändå! Och värmen!! Det har ju varit jobbigt varmt bara.

Veckans bästa: Alla powernaps och att jag hamnat i en himla fin grupp till grupparbetet vi har nu i tre veckor. Hade turen att känna till en person i min grupp eftersom att vi gick på Forsbergs samtidigt. Men annars alla powernaps, dom är guldvärda.

Veckans ätbara: Har levt på sallader och havregrynsgröt. Ni vet sånt som tar en sekund att slänga ihop. Måste laga matlådor inför veckan idag så att det blir lite variation hehe.

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Jag måste också göra matlådor, semestern är över för denna gången! 💙
nouw.com/ellendelin
happyM
happyM,
Åh alltså bland det roligaste som finns är ju faktiskt aw med härliga människor hihi ❤️ Kram
nouw.com/happym
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det lät ju himla roligt med AW'n, så kul att få träffa varandra och lära kännas ☺️ Att hamna i goa grupper underlättar ju arbetet enormt! Så fin bild på dig Joy ❤️ KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
Denise Taylor,
Åh va kul och spännande att börja på ny skola 😃 Bra kämpat med att utmana den sociala ångesten!
taylorsroom.blo.gg
linneassofie
linneassofie,
Måste också verkligen bli bättre på matlådor haha, blir också att jag käkar alldeles för mycket havregryn och sallad 😉<3
nouw.com/linneassofie
Hilma
Hilma,
Vad mysigt det låter med AW på skolan 😊 Hoppas du får en bra helg nu fina du, kram! <3
nouw.com/hilma