Veckan som kommer // 9

Hello sunday! 🌻
Veckan lider mot sitt slut vilket känns så knäppt. Det känns som att prick allting har stått på paus den här veckan. Bloggen har fått lida, jag skrev ingen tenta som tänkt och jag har mest försökt att göra saker som gör mig glad för att hälsan går ju först. Men energin börjar kika fram och nästa vecka kommer det synas på bloggen också, inläggen kommer att bli fler vill jag lova! Vill ni läsa om någonting speciellt så är det ju bara att hojta.

Måndag: En ny delkurs kickar igång och ska jag vara hundra procent ärlig så är jag inte motiverad för fem öre. Det börjar kännas mer och mer som att jag inte gör rätt sak just nu i livet. Jaja, sen har jag ett läkarbesök för att kolla upp min stress och utmattning!

Tisdag: Ingenting är schemalagt, men som jag pratat om tidigare så försöker jag göra saker som jag mår bra av just nu så skapa någonting och förmodligen fixa med arbetsproven!

Onsdag: Seminarium står på schemat, men vilken tid det ska vara är ännu oklart och därför har jag inte planerat in någonting annat utöver det.

Torsdag: Jag tänkte försöka passa på att hälsa på min mamma, för hon flyttar ju på lördagen. Vill passa på med mammahäng innan!

Fredag: Äntligen helg! Och dessutom första mars! Ingenting är inplanerat här heller faktiskt och så får det ju vara, arbetsprov måste ju fixas och säkert plugg så det får vara mitt fokus här.

Lördag: Min mammas flyttlass går och jag och L ska hjälpa till att lasta in allting, sen vet jag inte vad som står på schemat faktiskt. Kanske något besök på museum eller så. Får se!

Söndag: Plugg inför veckan som kommer och arbetsprovsfix. Söndagar brukar vara så himla mysiga här hemma.

Vad har ni för planer inför veckan som kommer? 🌿

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Ser ut som att du har en härlig vecka att se framemot!💕 Jag kan dessvärre inte planera så mycket i veckan då vi får reda på arbetsgrupperna på tisdag, därav vet jag inte vilka tider som jag ska anpassa mig efter än. Annars så ser jag faktiskt framemot helgen allra mest!😃😍
nouw.com/malinlinneaa
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad jobbigt att du inte fått veta det än. Är ju så himla frustrerande att inte kunna planera. ❤️
nouw.com/joywesterberg
Sabinakj
Sabinakj,
Hoppas du får en riktigt bra vecka fina du! 💕
nouw.com/sabinakj
joywesterberg
joywesterberg,
Åh detsamma fina! 💖
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Så viktigt att göra det som ger en glädje, det gör du helt rätt i 💓 Håller tummarna att det går bra på läkarbesöket, och att seminariet går som du vill! Du är värd en alldeles fin vecka 💕 Kram på dig bästa Joy 😘🌷
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Det är så sant. En ska göra det som gör en glad. 💖 Tusen tack finaste Janie, hoppas din vecka blir alldeles fantastisk! Kram bästa du! 🌿😘💕
nouw.com/joywesterberg
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina vännen, vilken vecka du har framför dig! Så skönt att du känner att lite av energin håller på att komma tillbaka! <3 Lycka till med allting och så mysigt med mammahäng! Ta hand om dig, kram på dig underbaring! <3
nouw.com/lillymihlte
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, ja, det är så härligt! Känner att energin är mer än välkommen nu. 💖 Tusen tack finaste Johanna! Kram 💕
nouw.com/joywesterberg
Cheaapo
Cheaapo,
I veckan åker jag och min kille till Gdansk! Kommer bli så himla bra tror jag. Ha en fin vecka fina du! 🌷
nouw.com/cheaapo
joywesterberg
joywesterberg,
Men vad mysigt! Hoppas ni får det alldeles fantastiskt i Gdansk! 💞
nouw.com/joywesterberg
feliciah
feliciah,
Du gör helt rätt i att göra saker som gör dig lycklig finaste Joy 💖 Skönt att energin börjar komma tillbaka sakta men säkert, det glädjer mig att läsa! Hoppas du får en fantastisk vecka, det är du så värd (alltid såklart) 🌸 KRAM!
nouw.com/feliciah
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, det måste en verkligen göra för att hålla sig på banan just nu. 💞 Hoppas du får en fin vecka nu bästa Felicia! Kram! 💖
nouw.com/joywesterberg
Sarah,
Så tråkigt att du inte är motiverad över den nya delkursen :/ Hoppas det går bra iaf 😊
CheerSarah.devote.se
joywesterberg
joywesterberg,