Veckan som kommer // 8

Hej hallĂ„ fina ni! 🌿
Tro det eller ej, jag lever minsann fast det knappt kÀnns sÄ. Energin Àr verkligen helt borta för tillfÀllet och dÀrför har min frÄnvaro hÀr lyst starkare Àn solen, men sÄ mÄste det ju fÄ vara ibland för att en ska kunna komma med ny och frÀsch energi.
Jag tror att det Àr en kombination med supermycket plugg, att Soshi ska avlivas och arbetsprover som ska göras som gör att min energi Àr som bortblÄst. Det Àr mycket nu helt enkelt.

Men jag tÀnkte trots allt dela med mig av veckans planer i vanlig ordning. Det Àr ju trots allt slutet pÄ vecka sju nu.

MÄndag: Tentaplugg stÄr pÄ schemat! Sen ska jag fixa lite pÄ arbetsproverna jag pÄbörjat i helgen. Ska passa pÄ att fixa lite i Illustrator, har Àntligen börjat illustrera dÀr igen. SÄ kul! Vill Àven försöka pressa in inspelning av video till youtube, var typ ett Är sen sist?

Tisdag: Tentaplugg, vilket ju hela veckan kommer att bestÄ utav. TrÀning stÄr pÄ schemat dessutom. Sen arbetsprover!

Onsdag: Kan ni gissa? Tentaplugg sÄklart! Försöker varva tentaplugg med skapande, det Àr sÄ jag hÄller mig i balans haha.

Torsdag: Vill helst bli klar med tentan idag, har det som mÄl i alla fall men sen kan det ju Àndras om sjÀlvdisciplinen sviker mig.

Fredag: Tentan ska in, wihooo! SÄ ska korrlÀsa och skicka in helt enkelt. Sen tÀnker jag mysa ner mig i soffan resten av dagen, för det Àr jag minsann vÀrd efter en tentavecka.

Lördag/söndag: Har verkligen ingenting inplanerat hÀr, som det ser ut nu blir det en lugn helg dÀr fokuset fÄr ligga pÄ arbetsprover. Tack och lov Àr det ju kul att fixa med det! Kanske hittar pÄ nÄgot med L eller trÀffar nÄgon vÀn. FÄr se helt enkelt!

Ja, ni ser ju. Ännu en tentavecka Ă€r ju kommen och dĂ€rför Ă€r det en vecka med typ bara plugg. KĂ€nns som att det var förra veckan jag skrev tenta sist? Vart tar tiden vĂ€gen ens?

Vad har ni för planer inför veckan som kommer? 🌿

Följ mig gÀrna pÄ instagram ocksÄ, enylja heter jag dÀr. Följer givetvis tillbaka!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag drunknar verkligen i plugg jag med just nu! Lycka till fina du <3
nouw.com/celinelundqvists
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, lycka till du med fina! ❀
nouw.com/joywesterberg
Emma Engström,
Skickar verkligen en massa av styrkekramar till dig och att du har en nedÄtperiod Àr helt förstÄeligt, och mer Àn okej! <3 Viktigt att du tar hand om dig nu och fokuserar pÄ ditt, sÄ kÀnn verkligen ingen press med att du mÄste uppdatera varje dag! HÄller tummarna för tentan, du fixar detta <3 MASSA kramar <3
nouw.com/emmaengstrom
joywesterberg
joywesterberg,
Tack finaste du! Och tusen tack för pĂ„minnelsen, det vĂ€rmer sĂ„ att höra och behövs verkligen just nu. Kram fina fina Emma! ❀
nouw.com/joywesterberg