Veckan som kommer // 7

Hej hallå ni fina! ❥
Idag är det söndag vilket betyder att en ny vecka inleds imorgon, jag känner att ny energi behövs och därmed även en ny vecka. 
Trots att den här veckan har varit himla fin så har den även haft nedslag vilket har lett till att min energi sugits ur mig totalt och jag måste ladda om batterierna för att orka fortsätta kämpa på. 

Jag tänker att vi helt enkelt kör ett inlägg inför vecka 7 och vad planerna inför den veckan innebär, i vanlig ordning! 

Måndag: Föreläsning står på schemat och idag måste jag verkligen pallra mig iväg. Sen ska jag åka hem till mamma för att hjälpa henne att flyttpacka och passa på att gosa med Soshi.

Tisdag: Pluggdag! Måste plugga inför både föreläsningen som är på onsdagen och torsdagens seminarium.

Onsdag: Föreläsning står på schemat i vanlig ordning. Plugg därefter eftersom att vi har seminarium på torsdagen istället för på fredagen.

Torsdag: Seminarium, vi får ut hemtentan och alla hjärtans dag! Jag och L brukar vara rätt kassa på det här med alla hjärtans dag, men vi kanske lyckas göra något alldeles härligt ändå? Det återstår att se!

Fredag: Tentaveckan är kommen och jag ska försöka sätta mig med den på en gång. Det kan ju trots allt vara skönt att ligga i fas. Säger hon med frånvarande självdisciplin, men äsch den ska det ju jobbas på! Sen är det äntligen helg.

Lördag/söndag: Tentaplugg, museum och bara andas och ta det lugnt. De senaste veckorna har varit tuffa och det känns i kropp och själ.

Vad har ni för planer inför veckan som kommer? 🌻

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Finaste du 💖 Jösses vad mycket plugg, du är grym Joy!! Stort lycka till med allt plugg och hoppas du får en fin kväll 💕 KRAM
nouw.com/feliciah
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, du är grym Felicia! Tusen tack fina, lycka till med allt du med i veckan. Hoppas du får en riktigt fin vecka. KRAM! 💞
nouw.com/joywesterberg
martinalindqvist
martinalindqvist,
Hoppas att du lyckas hitta mer energi till veckan och att allt går bra ❤️
nouw.com/martinalindqvist
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina! Hoppas din vecka blir fin! ❣️
nouw.com/joywesterberg