Veckan som kommer // 6

Hej hallå finisar! ❥
Det är söndag och jag satsade på en härlig sovmorgon dagen till ära. En får passa på medan helgen är här. Jag vaknade till frost och snö på våra fönster, en notis om att kollektivtrafiken är inställd på grund av vädret och katter som ville gosa. Det får helt enkelt bli en produktiv dag inomhus idag innan en ny vecka sätter igång.

Måndag: Föreläsning står på schemat i vanlig ordning på måndagar, sen får resten av dagen bestå av plugg. Den här veckan kommer att bli tuff.

Tisdag: Ett försök till att komma igång med arbetsprover för att ligga i fas där, sen måste jag plugga som bara den. Ska fixa lite med bloggis också är planen!

Onsdag: Föreläsning mellan tio och tolv, sen pluggipluggi! Det är så mycket som ska läsas, en inlämningsuppgift som ska in i veckan och ett seminarium fyllt med tusen frågor som komma skall.

Torsdag: Jag tänker se till att pm-uppgiften ska vara klar på torsdagen, det är helt enkelt bara att kämpa på. Sen förberedelse inför seminariet.

Fredag: Jag fyller tjugofem år. Får lite smått panik av tanken men äsch, det är inte så farligt ändå. Än är jag ung. Och så ett seminarium på det såklart och pm-uppgiften som ska in, men den tänker jag inte sitta med när jag fyller år.

Lördag: Födelsedagsfirande för mig, tårta ska bakas! Sen får vi väl se då.

Söndag: En lugn söndag står på schemat och det kan behövas efter en hektisk pluggvecka och en födelsedag. Kanske bio? Det vore något!

Vad har ni för planer inför veckan? 🌻

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Låter som en fullspäckad vecka. Lycka till med pluggandet. Vad pluggar du till?

Jag skall bara vila och så blir det lite handboll 😊
momentsbyjohanna.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Ja, det blir mycket denna veckan haha! Tusen tack 💞Jag pluggar estetik just nu, men planen är att ta en kandidat i konstvetenskap!
nouw.com/joywesterberg
Sofija,
Kul det blir med födelsedagsfirandet! 😃
sofijasfashion.bloggo.nu
joywesterberg
joywesterberg,
Ja, det ska bli himla kul! 💞
nouw.com/joywesterberg