Veckan som kommer // 16

Vecka femton lider mot sitt slut och som vanligt hänger jag inte alls med. Den här veckan har varit himla hektisk, det känns som att stress har varit ett faktum och då tappar jag lätt bort mig själv. Kanske tappade jag bort mig själv för att jag såg Störst av allt och blev så himla berörd. Ingen som vet! Nya tag nästa vecka helt enkelt och i vanlig ordning tänkte jag dela med mig av veckans planer. ❥

❥ Veckans att göra: Jag ska skriva ihop en inlämningsuppgift. Men prio den här veckan är min hälsa. Trots att jag är sjukskriven på 50% så har jag inte hunnit tänka på mig själv. Jag måste lyssna på min kropp och mitt psyke nu, men det är så rackarns svårt.

Veckans projekt: Jag vill himla gärna fixa lite på balkongen nu när jag äntligen kan vistas där ute. Annars är veckans projekt vila.

Veckans skapande: Vill så gärna lära mig någonting nytt och göra någonting för min egen skull. Kanske borde dyka ner i min bullet journal igen, den har ju trots allt ekat tomt i månader nu.

På bloggen i veckan: Ett samarbete kommer upp på tisdag, är så himla pepp på att få visa er! Sen tänkte jag göra lite odlingsupdate och sånt som inte hanns med den här veckan. Något recept kanske??

Att se fram emot i veckan: Att kunna andas ut. Jag har nog inte andats ut på över ett år, tragiskt nog. Sen kommer Ls föräldrar hit och hälsar på. Så kul ju!

Mat i veckan: Är så sugen på linsfärssås och bönpasta igen. Men vi har inte ens planerat mat inför veckan. Det får bli en surprise helt enkelt!

Veckans låt: Är i en The Beatles-period. Kanske på grund av att det är vår, hehe. Strawberry fields forever är ju så mysig.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Fan vad kul med ett samarbete vännen, ska bli kul och se vad det är! Recept är ju alltid välkommet också! Kram
nouw.com/linndossing
matildatakkula
matildatakkula,
Åhh vad spännande med samarbete, måste kika in här på tosdag. Kram <33
nouw.com/matildatakkula
janielindahl
janielindahl,
Tror faktiskt inte jag är samma människa som innan ”Störst av allt”, den serien rubbade hela min värld! Hoppas du får ta denna vecka och rå om dig själv Joy, det är det viktigaste att du mår bra - resten löser sig alltid ❤️ Samarbetet kikar jag mer än gärna inför, detsamma gällande receptet. Kram på dig 🥰💕
nouw.com/janielindahl
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh den serien är verkligen så sjukt berörande, mådde så dåligt efter jag såg den. Recept är något jag alltid älskar att få ta del av, man får alltid så himla mycket härliga ideer av sånt. Men gud sås pännande med samarbetet, ska verkligen hålla utkik här. Kram vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linnearosengren
linnearosengren,
Åhh spännande med ett samarbete ju! Väntar med spänning här borta 😊 Och vilket himla bra fokus att bara försöka fokusera på sin egen hälsa och utveckling. Tycker du är så stark och duktig som inte gräver ner dig utan försöker hålla igång. Så impad! <3 kram
nouw.com/linnearosengren
marietheresel
marietheresel,
Stress alltså. Så jävla fruktansvärt. Vad det gör med en! Hua. Hoppas att du kan andas ut och att du mår bättre efter denna veckan gumman ❤️ Ta hand om dig!
nouw.com/marietheresel
louiseanderssons
louiseanderssons,
Spännande med samarbete 😍👏🏻
nouw.com/louiseanderssons
Bella,
Hoppas det blir lugnare för dig nu☺ åh hört så mycket om störst av allt, borde nog se☺
davidochbella.blogg.se
happyM
happyM,
Hihi relaterar, fastnade helt i serien jag med ❤️ Så himla kul med samarbete!!
nouw.com/happym
Sara,
Hoppas veckan blir toppen <3
www.aamaziing.se