Veckan som kommer // 15

Hej hallå godingar! ❥
Hur snabbt flög inte den här helgen förbi egentligen? Har inte alls hängt med, men samtidigt är det skönt att en ny vecka är på ingång. Jag behöver verkligen en nystart och som ni säkert vet blir jag ju alldeles pirrig av nya veckor. Inget undantag den här veckan!

Veckans att göra: Jag ska ta blodprov imorgon, fy sjutton så otaggad jag är. Måste komma ikapp med pluggandet som fått bli lidande under de senaste veckorna och så ska jag planera och strukturera bloggen, vill ju ej tappa gnistan bara för att livet är upp och ner för tillfället. Sen arbetsprover och en reklamkampanj till min grafisk design-kurs. I slutet på veckan kommer även min mamma och hälsar på!

Veckans projekt: Att ta sig iväg till vårdcentralen för blodprov är ett projekt i sig. Annars reklamkampanj och rensning i sovrummet.

Veckans skapande: Det eviga projektet vid namn arbetsprover. Sen vill jag få tid till skapande vid sidan av. Det återstår att se vad som hinns med!

På bloggen i veckan: Lite grejer om vad som får mig att må bra när jag mår dåligt, en massa odlings- och växtuppdateringar, lite recept och sånt! Heja heja.

Att se fram emot i veckan: Att min kära mor kommer såklart! Det känns som att jag behöver lite annat än den vanliga vardagen just nu.

Mat i veckan: Halloumigryta är planen, sen även linsfärssås och bönpasta och pad thai. Är orimligt sugen på pad thai, mmmm.

Veckans låt: Billie Eilish är en ny favorit här, så denna kommer spelas på repeat vill jag lova!

Vad har ni för planer i veckan? 🐋

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Massvis med lycka till med blodproverna, kommer gå superbra det!! ❤️❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en fin vecka! Lycka till! Allt kommer att gå kanon! <3
nouw.com/missjohansson