Veckan som kommer // 11

Hej hallå! Jag lever minsann även om det har ekat tomt här på bloggen de senaste dagarna. Men livet har kommit emellan och så är det ju ibland. Söndagen lider mot sitt slut och så även vecka tio, jisses så tiden bara flyger förbi hörni!

I vanlig ordning tänkte jag avsluta veckan med mina planer inför den kommande veckan trots att den mest är ett enda frågetecken eftersom att jag inte vet om jag får jobbet jag ska provjobba på imorgon. Jaja, det återstår att se!

Måndag: Provjobb mellan 9 och 16. Är så himla nervös så ni anar inte. Men kul ska det minsann bli! Sen lär ju jag stendäcka på soffan när jag kommer hem efter tusen intryck.

Tisdag: Fixa på mjölkförpackningarna jag håller på att designa. Det är alltså ett skolarbete! Sen måste jag komma igång med arbetsprovsfixandet igen, det börjar ju närma sig inlämning och jag har en bit kvar minsann.

Onsdag: Egentligen har jag ju seminarium, men får se hur det blir med det. Jag är ju på väg att hoppa av mitt program. Annars så är det nog samma som på tisdagen - mjölkförpackningsdesign och arbetsprover.

Torsdag: Prick samma grejer som dagarna innan! Kanske spela in någon video till min Youtubekanal, det återstår att se! Inlämning på mina mjölkförpackningar även, iiih!

Fredag: Tacofredag! Tänker endast andas ut och sånt härligt.

Lördag/söndag: Tänker se till att jag och L hittar på något kul. Typ museum, bio eller något åt det hållet. Känns som att det behövs! Annars en lugn och oplanerad helg.

Vad ska ni hitta på för fint i veckan? 🌿

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men shit vad roligt med provjobb! Stort grattis och lycka till vännen, kommer gå galant!
nouw.com/linndossing
evelinarou
evelinarou,
Lycka till på jobbet! 😊
nouw.com/evelinarou
happyM
happyM,
Åhh håller verkligen tummarna för att det går bra på provjobbet i morgon, vet att du kommer vara så himla grym ❤
nouw.com/happym
throughnatslens
throughnatslens,
Och vilka härliga planer Eller ska vi säga idéer?! Lycka till så jättemycket på provjobbat imorgon och ta en välförtjänt däckning när du kommer hem! ❤️ Kul med en youtubekanal! Den hade jag helt missat! Nu blir det bara att luska fram den men bland några av dina inlägg eller på bloggen lär den ju finnas! 🕵🏽‍♀️❤️
nouw.com/throughnatslens
janielindahl
janielindahl,
Åh, håller alla tummar för imorgon Joy! Du får jobbet, det känner jag på mig; med hela magkänslan ✊🏻🌿💕 Din fredag låter alldeles underbar, tacos och att bara få va, finns det något mer välbehövligt egentligen?! 😍 Hoppas din vecka ska bli mer än fin 💖 Varm kram
nouw.com/janielindahl
louiseanderssons
louiseanderssons,
Inga speciella planet här förutom kalas & jobb till helgen 😃✌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hur gick provjobbet hjärtat?? Håller alal tummarna för att det gick super <3
nouw.com/matildaberlin