veckan som gått

Vi hade redovisning för våra plakat. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg gjorde jag ett plakat om alla kroppars lika värde.

Vi var hos veterinären med Pippi och fick ett besked som vi absolut inte ville få. Hennes hjärtsjukdom är långt gången och vi vet inte hur lång tid vi har tillsammans, det beror helt på hur hon svara på medicinen. Fy, det gör så ont i hjärtat och jag gråter så fort jag tänker på det.

Jag fick hem en jacka och ett par nya svarta jeans. Så gosigt!

Jag promenerade från skolan till Södra station och insåg hur fin hösten är precis just nu. Alla färger är så fantastiska. <3 Sen köpte jag ett gammalt favoritvin. Det var det vinet som tog mig till Umeå får tre och ett halvt år sedan, hamnade inte på någon märklig plats den här gången tack och lov.

Jag följde med Lars till MOS för att han skulle klippa sig och så provade han vinterjackor han med.

Sen åt vi på Vigårda för att vi inte hade hunnit äta lunch och det var redan middagstid. Det var gött det.

Och idag pysslar jag om alla växter här hemma. Tripsen är ett faktum och dom ska bort nu så jag städar runt alla växter och sprayar med neemolja och hoppas på det bästa. En evighetssyssla när man är sambo med 100+ växter, men det är fint det med.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså nej vad ont det gör i mitt hjärta att få läsa om din katt, usch vad jag gråter nu. Fina, fina ni! Skickar alla styrkekramar som går. <3 <3
nouw.com/sofialissmyr
artibus
artibus,
Alltså katten, jag bara gråter och gråter här hemma. Usch vad de är orättvist, finner inga rätta ord att skriva ens. All kärlek till er <3
nouw.com/artibus