veckan genom mobilkameran

I måndags mötte jag Elin vid Odenplan för att köpa mer papper till vårt fanzine och sen begav vi oss till skolan för att färdigställa allt.

När vi skulle gå och köpa ännu lite mer papper under lunchen köpte vi engångskameror också. Vi tänkte att det kunde vara en fin och rolig grej att ha med sig jämt.

Och under en liten paus sådär på kvällskvisten såg vi två tydliga regnbågar. Vi blev så himla exalterade så vi sprang runt i Skinnarviksparken för att få någon fin bild på det. Lite övertrötta och sådär.

Till slut, nio timmar senare, blev vi klara med allting och vi tog vårt pick och pack och begav oss hemåt.

Det blev tisdag och vi hade sovmorgon, åkte in till skolan helt i onödan innan vi skulle ha vernissage. Det var verkligen så mysigt. Vi drack vin och minglade och sen gick vi vidare till en bar på gatan bredvid för att fira att vi var klara med allting.

På onsdagen hängde jag i skolan från 09:30 till 21:00 för kvällskursen i illustration började. Ska bli så roligt att få utvecklas inom det nu också!! Och hallå, alla färger i naturen nu, jag dör så fint. <3

Jag fick hem ett par nya favoritjeans och Pippi åkte in till djurakuten i fredags. Hon fick hjärtsvikt igen men återhämtade sig snabbt. Men det gör ju så himla ont när det viktigaste man har blir sjuk.

Jag fick hem ett paket från Monki med en så himla gosig stickad tröja i och jag och Lars åt sushi till middag idag för att det behövs på söndagar, det tycker jag i alla fall.

​Tröjan! Kommer bo i den resten av hösten och vintern. 

Hoppas er vecka har varit magisk! <3 

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så många kreativa snygga veckobilder
nouw.com/sweetwords
celinelundqvists
celinelundqvists,
Är också så jäkla sugen på att köpa mer engångskameror men fick bittert inse att jag spenderade alldeles för mycket pengar på dem där ett tag :/
nouw.com/celinelundqvists