Vecka två

Idag är det måndag och andra veckan på tvåtusennitton. Time flies så att säga och helt ärligt så känns det som att den här veckan kommer bli mycket erbjuda mer energi än den föregående. Det känns som att min vilsenhet efter julen och all ledighet i och med den faktiskt har försvunnit nu, äntligen!

Den här veckan kommer förmodligen vara fullspäckad med plugg inför hemtentan som är redan nästa vecka. Så, veckan kommer se ut såhär:

Måndag: Idag har jag haft föreläsning om realism och politik, himla intressant faktiskt, trots att jag hade lite svårt att hänga med. Jaja! Resten av dagen kommer att bestå av plugg för att hinna ikapp så att jag inte sitter där nästa fredag med hjärtklappning av stress.

Tisdag: Jag tänkte kickstarta dagen med lite träning. Försöker ju komma igång med det för att se om jag får bättre balans i både kropp och själ. Sen står plugg på schemat återigen, både läsa och göra klart åtminstone en kompensationsuppgift i och med att min frånvaro lyser starkare än solen. Jag tänkte även fotografera lite för att få utlopp för kreativiteten, vill ta ett familjefoto på mig och växterna. Tror det kan bli himla kul!

Onsdag: Jag ska iväg på föreläsning, eller ja, vi ska se film och lite så. Filmteori om jag inte minns helt galet. Resten av dagen är fri, skönt!

Torsdag: Tänkte även kickstarta denna dag med lite träning. En får passa på när en inte har föreläsningar att passa, hehe. Jag ska plugga massor efter det och förbereda mig för fredagens seminarium.

Fredag: Sista seminariet för den här delkursen, eller ja, hela kursen också för den delen. Knäppt! Den här terminen har flugit förbi snabbt som attan. Sen tänkte jag faktiskt börja läsa igenom det som ska läsas inför tentan för att strukturera upp det lite bättre än de tidigare tentorna. Sen hoppas jag på en lugn och härlig fredag.

Lördag/söndag: Helgen kommer förmodligen bestå av en del plugg, visst har jag ett roligt liv hörni? Jag och L ska nog också iväg på William Morris-utställningen på Millesgården. En får passa på innan den försvinner ju!

Förhoppningsvis lyckas vi pressa in något mer kul i helgen eller i veckan överlag. Tackar inte nej till spontana äventyr, det är ju det bästa som finns. Fniss.

Ett stycke slarvigt vecko-uppslag i min bujo. Januari får bli en testmånad över hur jag vill ha det framöver. Typiskt mig!

Vad ska ni hitta på för spännande i veckan? 💖

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Men åh vad fint önskar jag också kunde det här med bullet journal 😍 Och vilken fullspäckad vecka du har, lycka till med allt plugg fina du och hoppas du får en toppenfin vecka 💕 Kram
nouw.com/feliciah
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, testa det! Det är så himla mysigt att hålla på med! 💖Tack fina fina du. Och detsamma. Kram! ❥
nouw.com/joywesterberg
louiseanderssons
louiseanderssons,
Mycket plugg 😅 själv ska jag på skönhetsmässa & förläsningar i helgen. det ska bli så kul.
nouw.com/louiseanderssons
joywesterberg
joywesterberg,
Haha ja, får ju skylla mig själv som skjutit på allt in i det sista.. 😂Åh, vad spännande! Låter himla kul ju!
nouw.com/joywesterberg
marietheresel
marietheresel,
Åh hoppas plugget går lätt för dig så du kommer i fas och slipper stress, vet ju hur det känns ❤️❤️ Borde också träna ju, åtminstone yoga, man mår ju mycket bättre 😘 kram!
nouw.com/marietheresel
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina du! Haha ja, vi verkar ju ha lite av samma tendens att skjuta upp på det! 😂❤️ Men vad härlit!! Vill sååå gärna börja med yoga med. Måste införskaffa mig en yogamatta! Kram finis!
nouw.com/joywesterberg
MartaKristin
MartaKristin,
Vilken fin BuJo du har! Och vad roligt med Millesgården, det är så himla mysigt där! 😍🌿
nouw.com/martakristin
joywesterberg
joywesterberg,
Tack fina du! Jaa, det är ju verkligen så mysigt där! Så pepp. 😍🌸
nouw.com/joywesterberg
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Härlig vecka och vad fin du är! Att träna låter härligt, man får så mycket energi <3
nouw.com/corneliakarlsson
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina du! Håller verkligen med, det ger så mycket bra energi. 💛
nouw.com/joywesterberg
carroat
carroat,
De låter som du har en härlig vecka framför dig! 😍
nouw.com/carroat
joywesterberg
joywesterberg,
Ja men verkligen! 🌸
nouw.com/joywesterberg
happyM
happyM,
Älskar din frisyr, såå fin! 😍 Du är en sån kämpe med pluggandet! Grym!!❤️
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Men ååh, tack finis, blir så glad! Du är grym! 💖
nouw.com/joywesterberg
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Låter som en härlig och produktiv vecka!! Hoppas att allt plugg går bra och stort lycka till tills på fredag!! Kram på dig finis<3
nouw.com/mathiildaeklund
joywesterberg
joywesterberg,
Jaa, hoppas den blir lika produktiv som jag tänkt mig, haha!! Tack fina fina du. Kram! 💖
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Vilken vecka du har framför dig bästa Joy 😍 Familjefotot med dig och växterna - kan knappt vänta tills det dyker upp här inne 🌱 Kan tänka mig hur fint det kommer bli att vila ögonen på, ÅH ❤️❤️
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Verkligen! Tusen ton med plugg, men äsch, det blir kul! 😍Haha åååh, fina du! Jag hade tänkt fixa ihop det idag, problemet är bara att jag har sån träningsvärk så jag inte ens kan sätta upp håret så att flytta runt alla växter blir ett moment för mycket. Men i veckan så! 🌿Kram bästa du! ❤️
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Hoppas du får en fantastisk vecka fining <3
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack detsamma fina fina du! 💖
nouw.com/joywesterberg