Vecka tre.

Tredje veckan in i januari och tvåtusennitton. Hur knäppt? Tiden bara springer iväg och jag hänger inte med alls. Fördelen med att tiden går är ju att både ljusare och varmare tider kommer. 🌞

Den här veckan är verkligen fullspäckad och det är ju himla härligt måste jag ändå få erkänna. Jag gillar när det är så på något sätt!

Förresten, kolla min kalender. Helt magisk! Har längtat sen augusti att få börja använda den och nu är det ju dags.

Måndag: Idag har jag fotograferat till en ny header som förhoppningsvis kommer snart! Inget speciellt egentligen men ja, kul med förändring om ni frågar mig. Förutom det har jag fotograferat mig och typ hela växtfamiljen. Om det var jobbigt? Japp. Och så har jag ju tentapluggat såklart!

Tisdag: Träning står på schemat så det kommer jag att starta dagen med. Sen ska jag tentaplugga tillsammans med @Tuvacc, så himla pepp på det! ❥

Onsdag: Tentaplugg hela långa dagen. Absolut ingenting annat inplanerat och skönt är ju det!

Torsdag: Träning för att kickstarta näst sista tentadagen på. Sen är det tentaplugg som står på schemat och förhoppningsvis har jag lyckats skriva klart hela tentan då så att jag bara behöver läsa igenom och fixa på det sista, men känner jag mig själv kommer detta alltså inte att ske, men hoppet är det sista som lämnar en!

Fredag: Hemtentan ska in och ja, jag lär ju sitta och skriva på den även denna dag. Ska försöka hinna knåpa ihop mina kompensationsuppgifter i samband med det!

Lördag/Söndag: Planen är att åka till Etnografiska för denna helg har jag ju inte tentaplugg att stå i även om jag måste plugga till den nya kursen som sätts igång på måndag. Träning står också på schemat!

Vad har ni för planer inför veckan? 🌻

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Håller verkligen med, tiden går helt sjukt snabbt! Men håller verkligen med dig, vill ha ljusare tider och soooommaren nuu tack ❤️
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Jaaa, den bara flyger iväg! Helt galet! Sommar skulle absolut inte sitta fel 😍
nouw.com/joywesterberg
lifeofkile
lifeofkile,
neej va fin kalender - vart hittar man en sådan? xx
nouw.com/lifeofkile
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, visst är den! Tror jag köpte den på muminboden faktiskt. 💕
nouw.com/joywesterberg