vecka tre.

En ny vecka och en vecka när rutinerna äntligen kommer tillbaka. Hoppas jag i alla fall! Mitt jullov lider mot sitt slut vilket känns rätt skönt, men också så himla knäppt. Jag har varit ledig i prick en månad. Jaja, tänkte dela med mig av veckans planer i alla fall! 🌵

Måndag: Min sista lediga dag. Jag tänkte göra färdigt en öldesign jag aldrig gjorde klart under höstterminen och så tänkte jag försöka komma på något skämt som vi tydligen ska komma med på tisdag. Jag som är så rackarns dålig på skämt och inte alls gillar att skapa humoristiska grejer men det ska väl gå an ändå tänker jag! Och så ska jag väl träna lite.

Tisdag: Skolan sätter igång igen. Första lektionen är någon form av delredovisning inför Screen-tävlingen och under andra lektionen kommer en designbyrå för att, vad jag gissar på, ge oss en brief. Kul grej! Om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara dödstrött när jag kommer hem och då lär jag parkera mig själv på soffan eller i Illustrator, som alltid liksom.

Onsdag: Enligt mitt schema har vi samma designbyrå under eftermiddagen. Det betyder sovmorgon och då tänkte jag passa på att träna lite innan skolan.

Torsdag: Prick hela dagen står det att vi ska fixa med våra affischer till Screen-tävlingen. Kul kul kul! Sen måste jag hem och städa lite för det behövs verkligen. Jag lovar.

Fredag: Min mamma kommer för att hälsa på så jag ska möta upp henne efter skolan. Sen är det helg och det betyder ju tacofredag ändå!

Lördag: Har verkligen ingenting inplanerat. Kanske hittar på någonting med min mamma, men det återstår ju att se.

Söndag: Vi ska bege oss till Västerås igen för att hälsa på lille orientalbebisen som flyttar till oss i februari. Jag är ju så så så pepp för hon är ju det sötaste jag sett. Åh, höjdpunkten den här veckan ju! Sen ska jag förbereda nästa veckas matlådor och annat trist som man måste göra.

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så härligt med ledigt så länge men komma tillbaka till rutiner är ju ändå skönt. Hoppas din vecka blir toppen och så spännande med alla projekt ni har<3
nouw.com/emmeliesehlin
malinkirstine
malinkirstine,
Njut av dina sista lediga dagar <3
nouw.com/malinkirstine
marietheresel
marietheresel,
Önskar att någon sparkade mig i röven så det blev matlådor här också!! ❤️❤️
nouw.com/marietheresel
Lillymihlte
Lillymihlte,
Visst är det skönt att komma in i rutiner igen, som jag behöver det! Ha en superfin vecka vännen, jag saknar dig! <3
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Det är verkligen underbart att komma in i rutiner! Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Hoppas att du har en fantastisk vecka finis ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
feliciah
feliciah,
Fina fina Joy, hoppas du får en helt fantastisk vecka ❤️ KRAM
nouw.com/feliciah
Cheaapo
Cheaapo,
Åh, vad fint och mysigt med en kattunge! ♥ 🐱
nouw.com/cheaapo