vecka tjugoett

Hej hej hej!! Nu var det ett tag sen, igen. Livet kom emellan och så får det vara ibland. Men nu är det en ny vecka och nya tag. Tänkte i alla fall dela med mig av veckans planer och lite sånt. 🐋

Veckans att göra: Jag ska försöka färdigställa ett gäng skoluppgifter och påbörja hemtentan till genus och kultur-kursen. Och fortsätta på arbetsproven som snart ska in! HJÄLP. Sen ska jag rösta och säkert klämma in något kompishäng.


Veckans projekt: Att komma in på banan med bloggen igen. Så himla lätt att tappa bort sig när en väl tappat bort sig en gång. Men har lite inplanerat!

Veckans skapande: Ett vinylomslag ska färdigställas och arbetsprover. Längtar tills det är över hörni.

På bloggen i veckan: Lite växtinlägg, uppdatering kring mina odlingar och lite allt möjligt hade jag tänkt!

Att se fram emot i veckan: Kompishäng och att komma tillbaka hit. Pepp!

Mat i veckan: Pasta och sojafärssås, Chili sin carne och någon quorngryta tror jag. Vi har sojafärs i överflöd som borde användas, hehe.

Veckans låt: Torka dina tårar med Thomas Stenström har gått på repeat sen förra veckan. Kan inte sluta lyssna. Hur fin är den inte?

Gillar

Kommentarer

sqquash
sqquash,
Vilken bra lista!
nouw.com/sqquash
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Hoppas de går bra med proverna och som jag längtar efter dina inlägg! Typ det första jag kommer göra när jag kommer hem är att köpa växter hehe... ❤
nouw.com/emmeliesehlin
okergul
okergul,
Håper du får en fin uke 💛🌼
nouw.com/okergul
happyM
happyM,
Åh det har du så himla rätt i, ibland får bloggen vänta ett tag ❤️ Stort lycka till med alla uppgifter, stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Låter som en fin vecka! Välkommen tillbaka när du orkar, du är grym! Kram
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Thomas Stenström är ju guld ❤️ Så glad att du är på väg tillbaka härinne Joy, har saknat dig och dina inlägg. Men vet allt för väl att livet ibland kan komma emellan. Ser fram emot att se mer från dina odlingar här framöver ❤️ Kram till dig
nouw.com/janielindahl
Lillymihlte
Lillymihlte,
Underbara du! Livet får minsann komma imellan, det är så viktigt! <3 Men gud så härligt det är att ha dig tillbaka, du har varit så saknad! Lova nu att göra det för att du tycker det är kul bara! <3 Puss på dig tjejen!!
nouw.com/lillymihlte