vecka tio

Hej fina fina ni! 🌸
Nu är det redan vecka tio på detta år, jisses alltså vad tiden bara flyger förbi. Det är redan tredje månaden dessutom, mer om det tänkte jag prata om imorgon - mina mål inför mars månad helt enkelt.
Det är ny vecka, ny motivation och jag känner det i hela kroppen, jag har både ny energi och ny motivation. Bloggen har ju legat lite på is under de senaste veckorna i och med att det varit så rörigt i mitt huvud och i mitt liv, men det ordnar upp sig nu och motivationen är äntligen tillbaka! Det är så viktigt att lyssna på kroppen.

På tal om att lyssna på kroppen, jag skulle en gång för alla ta en sovmorgon eftersom att jag är ledig i en vecka, jag drömde då att någon hade klättrat upp på våran balkong för att göra inbrott hos oss - precis då börjar grannen borra och jag var 100% säker på att det faktiskt var ett inbrott på g. Knasigt!

I skolan i veckan: Den här veckan är jag leeeedig! Som det behövs för att få tillbaka rutiner i vardagslivet, men trots det ska jag försöka plugga lite matte så jag kommer i fas.

Måsten i veckan: Jag ska fortsätta på arbetsprover, det börjar ju närma sig att ansöka till uni och jag vill stå redo med mina arbetsprover, passande när vi är lediga att lägga allt fokus på det! Förutom det ska jag få ordning på bloggen igen, jag saknar er och att inspirera. Det är väl det, och youtube! Måste komma i fas där med.

Mat i veckan: I och med att jag blev helt förälskad i anammas formbara färs så lär det ju bli mängder med det i veckan, är sååå sugen. L verkar dock inte lika sugen, hehe. Utöver det - korvstroganoff. Måste testa anammas nya korvar!

Skapande i veckan: Som jag nämnde ovan, arbetsprover är det som gäller för hela slanten! Så ett självporträtt och en hel drös annat. Peppen!

Sociala medier i veckan: Ska komma tillbaka till mitt flow jag hade under nouws 30 days challenge, måååste. För jag saknar att blogga minst två gånger per dag. Skärpning från min sida nu!

Bullet journal i veckan: Jag ska försöka styra upp en hel del listor för att strukturera livet ännu lite till. Ett uppslag till växter behövs även!

Veckans låt: Veckans soundtrack blir nog Den svenska björnstammen ändå, dom har ju släppt två nya låtar och ingen kan väl vara lyckligare än jag! Att Hästpojken, Markus Krunegård och Björnstammen släpper nytt får mitt hjärta att slå volter vill jag lova!
Och denna är min favorit just nu, har lyssnat sönder den, fniss.

Vad har ni för planer inför veckan? 💕🌿

Gillar

Kommentarer

Chawah
Chawah,
Skönt att du mår bra igen och är tillbaka!💖 Har saknat dej och dina trevliga inlägg!😘💕
nouw.com/chawah
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad glad jag blir att höra det! Tusen tusen tack! ❤️
nouw.com/joywesterberg
marietheresel
marietheresel,
Så härligt att höra att du är på banan igen finis! Stroganoff atår på våran lista också, men vi kör med tofu. hoppas det blir gott bara 😂 KRAM på dig! 💕
nouw.com/marietheresel
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, stroganoff är ju livet! Det blir säkert super med tofu, du får säga om det blev gott. 😻 Kram finis! 💕
nouw.com/joywesterberg
MartaKristin
MartaKristin,

Vad spännande med arbetsprover! Vad är det du ska söka? 😊

nouw.com/martakristin
joywesterberg
joywesterberg,
Jag ska söka in på grafisk design-program på ett gäng olika skolor är tanken! 😄
nouw.com/joywesterberg
Ida,
Bra att du lyssnar på kroppen <3 Vad är det för anteckningsblock/kalender du har? Verkar bra 😊 Kram
onlyonewaytogo.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Det är en anteckningsbok från Leuchttrum som är prickad istället för linjerad/rutad! Supersmart om man vill ha med grejer i sin kalender som inte annars finns att köpa. Kram! 💕
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Härligt att höra att du mår bättre vackraste Joy 💕 Din bullet journal är så vacker så jag smäller nästan av 😍 Ser fram emot att se mer av dig här, har saknat dig som tusan bruden 😘💖 Kram kram kram
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, blir så himla glad finis! Tusen tack! 💕 Nu är jag bannemej tillbaka, pauser är bra ibland men som jag saknat bloggen. Kram finaste du! ❤️
nouw.com/joywesterberg