Vecka sju

Nu är det redan den sjunde veckan på 2018, shit så tiden bara flyger iväg. Jag hoppas verkligen att den här veckan blir så mycket bättre än förra veckan - den var den värsta på det här året i princip. Hoppas det förblir så också.

Men, ny vecka och nya tag, nya planer och nya måsten. Det gör mig ju, som ni vet, motiverad. Jag älskar verkligen att sitta ner och planera min vecka, sen att jag kanske inte alltid fullföljer allt är helt okej, i alla fall i dessa tider då psyket säger ifrån så mycket som det gjort de senaste veckorna. MEN, nu ska jag faktiskt ta tag i det, jag ska åka till sjukhuset nu och prata med dom på akutpsykiatrin, pjuh.

I skolan i veckan: Jag fortsätter på mitt prokrastinera-projekt, det kommer jag hålla på med ett par veckor framöver. Utöver det har vi redovisning imorgon som jag verkligen borde vara med på. Rent generellt måste jag öka min närvaro, men det är ju som sagt så svårt när psyket säger ifrån.

Måsten i veckan: Allt som jag sa att jag måste göra förra veckan blev aldrig riktigt av, just för att jag mådde väldigt kasst. Därför har jag skjutit upp det än en gång till denna vecka - jag har förberett blogginlägg så att bloggen inte blir lidande som förra veckan och en youtube-video bör spelas in. Till och med min sambo påpekar det där hela tiden, hehe.

Mat i veckan: Den här veckan ska jag laga bland annat potaco (potatis tacos) och lite annat smått och gott. Är såååå sugen på dhal, det kanske borde lagas!

Skapande i veckan: Jag ska knyta amplar i massor, har verkligen fastnat helt i det och sitter bara och knyter och knyter. Det är så roligt! Har även lite andra projekt på gång.

Sociala medier i veckan: Jag ska lägga lite extra krut på min växt-instagram den här veckan! Och bloggen förstås. Den blev ju lidande förra veckan. Det kommer att komma upp en massa härliga bilder på instagram och en massa härliga inlägg här. Håll utkik! (Vaxtarkiv heter jag på instagram för er som är nyfikna)

Bullet journal i veckan: Jag håller fortfarande på med sociala medier-uppslaget och det kommer att bli färdigställt ikväll eller imorgon. Utöver det ska jag nog spåna lite på hur mars-månad ska se ut! Wiiihooo!

Veckans låt: Det här är en ny punkt i min lista, mest för att jag älskar att hitta inspo till musik och ge inspo. Låten jag lyssnar på mest just nu är denna:

Hoppas verkligen att allting går som det ska denna vecka!
Vad ska ni hitta på för spännande i veckan? 🌸

Gillar

Kommentarer

egoettu
egoettu,

Jag ska baaara ta det lugnt denna veckan. Go with the flow och pyssla i min bullet journal. Himla fina bilder du tar!!

nouw.com/egoettu
joywesterberg
joywesterberg,
Det låter hur härligt som helst ju! Pyssla i bullet journal ska jag också göra, bästa som finns! Och tusen tack, detsamma! ❤️
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,

Åh, dina bilder är alltid så inspirerande ❤️ Hoppas mötet med akutpsyk går bra också 😊 Och Potaco! Nu har du mig på linan så att säga 😃 STOR kram ❤️

nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh tusen tack fina du, blir alldeles varm i hjärtat av dina kommentarer! ❤️ Åhååå, potaco är livet! Kommer upp ett inlägg om det på fredag. 😻 Kram! ❤️
nouw.com/joywesterberg
marietheresel
marietheresel,
hoppas verkligen du får en bättre vecka nu fina du! och den dära tacosen lät jäkligt spännande 😃😍
nouw.com/marietheresel
joywesterberg
joywesterberg,
Det hoppas jag med, behöver verkligen det! Jaaa åh, det kommer upp ett inlägg om den på fredag 😍💕
nouw.com/joywesterberg
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Blir en jättelugn vecka för mig än så länge, kan ju alltid bli inringd på jobb... Har annars bara handboll och släktkalas!! Hoppas du får gjort det du vill så du kan släppa det sen!! Heja dig ❤️
nouw.com/mathiildaeklund
joywesterberg
joywesterberg,
Åh vad skönt med en lugn vecka! ❤️
nouw.com/joywesterberg
amandasjocron
amandasjocron,

Visa gärna resultatet av amplarna!xx

nouw.com/amandasjocron
emiliakarolina
emiliakarolina,
Låter som en bra vecka! Fint att du tar dig till sjukhuset och pratar❤️ Själv har jag fullt upp med studierna men ska även fira lite fastlagstisdag och alla hjärtansdag 🌟 Kram ha en bra vecka!
nouw.com/emiliakarolina
louiseevelina
louiseevelina,

Vilken fin kalender! ☺️

nouw.com/louiseevelina
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tusen tack! 🌸
nouw.com/joywesterberg