Vecka fyrtiosex

Ännu en händelserik vecka av 2018 har gått, det känns så galet att det är december och första advent om två veckor.
Den här veckan har varit intensiv vissa dagar men himla härlig ändå kan jag tycka.

Måndagen började med pendeltågskaos, dålig tajming då vi även började en ny delkurs den dagen, men föreläsningen blev framskjuten till eftermiddagen så jag lyckades efter mycket om och men trots allt ta mig till Södertörn.
Himla pepp var jag ändå på en ny delkurs efter att ha haft en mindre kul delkurs innan, känner ändå att denna delkurs är något i min smak!

Tisdagen bjöd på föreläsning och seminarium, utöver det så var dagen inte speciellt händelserik. En heldag på Södertörn helt enkelt.

Onsdagen erbjöd kanske inte heller speciellt mycket i ärlighetens namn mer än plugg i massor och att jag fick ett datum då jag börjar jobba på Hemtex, så på tisdag smäller det, då börjar jag där!

Torsdagen började med att jag tog en ny header-bild för att få en fräsch start igen här, det behövs ju alltid för motivationen hallå! Sen kämpade jag mig igenom en hel del filosofiska originaltexter som jag hade hamnat lite efter med. Det blev också bestämt att vi verkligen skulle adoptera katterna, tror ni att jag kunde gå tillbaka till allt plugg jag behövde göra då? Nä, knappast. Vart helt till mig!

Fredagen bestod av ännu mer plugg, det är i princip det som tar över mitt liv för tillfället. Karl Marx stod på schemat så jag kämpade mig igenom det. Det är verkligen himla svårt med dessa filosofer, speciellt när läsvanan inte är på topp, att bara flyga in på nästan bara filosofiska originaltexter är helknäppt! På kvällen hade jag och L spelkväll och jag kunde inte somna på kvällen, för lördagen skulle bli som julafton var för en när en var liten.

Lördagen var äntligen kommen och vi skulle hämta de efterlängtade katterna. Timmarna gick så långsamt och det kändes som att jag räknade varenda sekund. Men till slut så satt vi där i bilen hem med våra blivande bästisar. Hela lördagen gick åt till att lära känna dom och få dom att känna sig trygga och välkomna här, i sitt nya hem. Dessutom lyste solen så himla fint in i vårt vardagsrum, det är då en faktiskt inser hur fantastiskt det är att bo allra högst upp.

Söndagen har bara inneburit kattgos. Och plugg förstås. Karl Marx idag igen eftersom att morgondagens föreläsning och seminarium kommer att handla om Marx. Men mest kattgos ändå, inte så konstigt va? Och idag har dom nog känt sig mycket mer hemmastadda än igår. Jag är ju helt förälskad hörni! Och mitt och Ls söndagsfika, någon tradition vi plötsligt fick för någon månad sedan. Himla mysigt! 

Nu är jag däremot så galet trött. Sömnen blev inte speciellt långvarig i natt på grund av siamesprat, men som jag saknat det så det gör mig ingenting. Nu är jag minsann redo för en ny vecka som har en hel drös fantastiska möjligheter att erbjuda.
Hur har eran vecka varit? 🌿💖

Gillar

Kommentarer