Vecka fyra

Tänka sig att det redan är vecka fyra, wow! En vecka som innebär så mycket roliga grejer och som jag är så rackarns taggad på. Tänkte i vanlig ordning dela med mig av veckans planer!

Måndag: Idag började första delkursen på estetik B-kursen. Filosofisk estetik I. Så himla roligt, nya kurser ger ny motivation! Dessutom har jag varit på en premiärvisning av Ingen kommer att märka om jag dör. Jag ska dessutom sätta igång med minimalistutmaningen och idag står rensa garderoben på schemat!

Tisdag: Träning står på schemat och förutom det plugg. Förhoppningsvis får jag min kurslitteratur som tagit sig en evighet att skickas iväg. Jaja, bättre sent än aldrig! Rensa mina väskor står på tur idag i minimalistutmaningen dessutom. Kan behövas vill jag lova!

Onsdag: Föreläsning mellan 13-15, ogillar dessa tider men sovmorgon sitter ju aldrig helt fel! Förmodligen står plugg på schemat även denna dag. Det kommer verkligen att behövas under denna kurs. Rensa igenom alla mina strumpor ska jag även göra. Heja heja!

Torsdag: Plugg inför fredagens seminarium är planen. Denna kurs tänker jag verkligen ta mig i kragen och vara väl förberedd på seminarierna för att slippa ångesten som tillkommer när en släpar efter. Förutom det ska jag och L förhoppningsvis på Nationalmuseum, ett program om det bortglömda designmuseet! Så spännande! Träning står nog på schemat också ja. Jag ska rensa min telefon och dator - struktur behövs hörni!

Fredag: Seminarium på förmiddagen, rensa igenom min plånbok och i detta fall korthållare, ni skulle se! Sen är resten av dagen fri vad jag vet. Den som lever får se!

Lördag: Jag och L hade tänkt dra iväg på museum, det har vi tänkt göra två lördagar i rad nu, men tredje gången gillt. Jag har varit för stressad med tentan och efter tentan var jag helt slut så vi satsar på denna lördag. Fotografiska, Millesgården eller Etnografiska, vi får se vad det blir helt enkelt!

Söndag: Träning och plugg, ja, allt eviga plugg hörni! Men för att hamna i fas och hänga med till vecka fem så gäller det att ligga i. Sen står resten av dagen öppen, men söndagar är ju magiska när de är som allra lugnast!

En vecka med en massa nya härligheter på gång! Vad ska ni hitta på i veckan? ❥

Gillar

Kommentarer

aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det låter som en bra vecka. Min vecka är en ganska oplanerad.. Jag ska träffa min syster för en lunchdejt på onsdag och träffa en vän för att äta tacos och dricka vin på lördag. Annars är det inte så mycket mer. Jag får i alla fall pengar på fredag, hehe 😉
nouw.com/aflyingbutterfly
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, men det låter ju trots allt som en superhärlig vecka! Tacos och vin är ju nästan oslagbart 😍 Ingen kommer att märka om jag dör är en kort film om våld i nära relationer, eller ja, i parrelationer. Himla viktig, så mer en informationsfilm!
nouw.com/joywesterberg
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Förresten var "Ingen kommer att märka om jag dör" en film eller teaterföreställning? 😊
nouw.com/aflyingbutterfly
ellinorfriman
ellinorfriman,
Nu är Veckans Blogg annonserat på min blogg! Tack för att du deltog 😊
nouw.com/ellinorfriman
Lillymihlte
Lillymihlte,
Oj, oj, oj så mycket du ska ta i tur med denna vecka, vad härligt! Men glöm inte bort att njuta lite utav stunderna också fina du! <3
nouw.com/lillymihlte
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack för påminnelsen fina, det behövs! Kram! ❤️ Och hoppas din vecka blir alldeles magisk!
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Hoppas verkligen att du får en fantastisk vecka finaste <33
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Ååh, detsamma finaste du! ❤️
nouw.com/joywesterberg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Åh jag älskar dina bilder, du är så himla kreativ i alal bilder du tar. Det är helt sjukt vad tiden går, var det inte nyss jul? Låter som en härlig vecka 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
joywesterberg
joywesterberg,
Godmorgon fina Sofia! Åh, blir så glad av din kommentar. Haha, eller hur, känns verkligen som att jul var alldeles nyss, men icke! Kram fina! ❤️
nouw.com/joywesterberg
megkaup
megkaup,
vilket skönt veckoschema! hade inte varit fel med den sovmorgonen mitt i veckan😏 så gulliga bilder på dig och din misse förresten!
nouw.com/megkaup
joywesterberg
joywesterberg,
Eller hur, sovmorgon mitt i veckan sitter inte helt fel alltså 😍 åh, tack fina!
nouw.com/joywesterberg
feliciah
feliciah,
Vilken fantastisk vecka du verkar ha framför dig finaste Joy 😍🙌🏻 Hoppas du får en toppenbra dag 💕 KRAM
nouw.com/feliciah
joywesterberg
joywesterberg,
Hihi, ja, jag hoppas den blir som förväntat! Kram fina, hoppas din dag blir alldeles fantastisk! ❤️
nouw.com/joywesterberg
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas ni lyckas ta er iväg till muséet den här gången då!
nouw.com/celinelundqvists
joywesterberg
joywesterberg,
Haha åh, hoppas det jag med!
nouw.com/joywesterberg
Emma Engström,
Något av det tråkigaste men som måste göras är ju att rensa strupor, haha! Lycka till med allt i skolan vännen <3
nouw.com/emmaengstrom