Vecka fjorton

Hej hallå fina! ❥
Igår ekade det tomt här, jag har åkt på en förkylning och orkade inte mycket. Sånt som händer! Eftersom att det inte blev något inlägg om veckans planer så tänkte jag slänga ihop ett nu ändå, trots att veckan är rätt oplanerad.

Måndag: Två nya kurser påbörjas, så himla pepp ändå! Dagen gick åt att fixa lite med det och att ligga utslagen. Livet med förkylning.

Tisdag: Plugg och ett försök till att kurera mig. Dålig kombo att ha plugg att fixa med när en absolut inte orkar. Jaja!

Onsdag: En tid hos psykiatrin, hoppas på att kunna reda ut vad som sker med mig just nu. Sen står det plugg på schemat och så tänkte jag ta mig tid till att odla lite mer!

Torsdag: Pluggeli plugg och arbetsprover!

Fredag: Äntligen helg! Förhoppningsvis så är jag färdig med en inlämningsuppgift här så att jag slipper den över helgen. Tacos och en lugn helg kan behövas, jajamän.

Lördag: Hoppas på fint väder och att förkylningen har gått över, vill hitta på grejer utomhus! Är ju så orimligt taggad på våren nu. Får dra med mig L på något äventyr.

Söndag: Arbetsprover och en inlämning. En sån söndag som alltid är fantastisk där allt jag gör är att göra saker för att förbereda inför veckan som kommer.

Som sagt, en rätt händelselös vecka men ibland behövs det. Speciellt nu när jag är konstant trött och dessutom en förkylning på det. Hoppas ni får en himla fin vecka! 🌻

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Nej vad trist att du har blivit sjuk fina du, du får verkligen krya på dig! Stort lycka till idag vänne min! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tusen tack fina! Det värmer så. KRAM! 💞
nouw.com/joywesterberg
feliciah
feliciah,
Fina fina Joy, Krya på dig och hoppas du blir frisk snabbt 💖 Stort lycka till med pluggandet och hoppas besöket hos psykiatrin idag går bra! Stor kram 💕
nouw.com/feliciah
joywesterberg
joywesterberg,
Tack finaste Felicia! Det värmer så. KRAM! 💞
nouw.com/joywesterberg
IP: 82.99.3.229