Vecka fem var det här!

Vecka fem är redan här och jag är lika förvirrad som alltid! Nästa vecka fyller jag tjugofem och jag som nyss var tjugo. Men innan det har vi en hel vecka att kämpa oss igenom, härligt va? 🌻Fick för övrigt nyss antagningsbesked till Genus och kultur, en 7,5hp kurs på distans. 50% dessutom, jag vill ju så gärna men samtidigt kanske jag inte riktigt orkar plugga 125% (eller vad det nu blir) i maj och juni när B-uppsatsen ska skrivas? Tror ju trots allt att det kan vara bra och ha i det jag ska plugga sen, men jag är kluven. Hjälp!

Måndag: Idag har jag varit på föreläsning trots att kroppen skrek nej. Nu står plugg på schemat för att ja, ni vet dom där kompensationsuppgifterna som jag tjatat om i hundra år nu, dom är inte klara. Dom måste göras idag om jag ska ligga i fas! Efterlyser min självdisciplin.

Tisdag: Det blir minsann veterinärbesök för katterna, inte för att någon av dom mår dåligt utan för en vanlig undersökning och vaccinering. Sen blir det plugg plugg plugg i och med en tung vecka kommande vecka.

Onsdag: Det står föreläsning på schemat mellan tio och tolv i vanlig ordning, sen är ingenting inplanerat. Skönt!

Torsdag: Ingenting schemalagt i skolan, men däremot tänker jag fokusera på att läsa det som ska läsas inför nästa vecka redan här i och med att det är ett gäng texter och ett PM som ska in nästa vecka. Det gäller att ha framförhållning har jag hört, hehe. Tänkte försöka pallra mig till gymmet också!!

Fredag: Seminarium och förberedelser inför PM står på schemat i skolan. Tänker även återinföra den traditionella tacofredagen med L, saknar den så rackarns mycket ju! Dessutom är det ju första februari, knäppt! Har ju satt en massa roliga mål inför februari som startar då. Pepp!

Lördag/söndag: Gissningsvis är ni trötta på mitt tjat om museum på helgerna, men faktum är att vi inte pallrade oss iväg i helgen heller eftersom L var sjuk. Om han är frisk och jag ligger i fas med allt plugg så tänker jag dra iväg honom på museum! Kanske borde säga att vi inte ska på museum så vi kommer iväg?

En inte så händelserik vecka, men hur skönt är inte det ibland? Behöver det så mycket och behöver prioritera min tid just nu till det som måste göras, har varit så fruktansvärt dålig på det under den senaste tiden.

Hoppas eran vecka blir riktigt härlig hörni, puss! 🌻

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Stort lycka till med pluggandet! Och hoppas du får en underbar vecka finaste <3
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
åh, tack fina fina du! Hoppas du också får en fantastisk vecka finaste du! ❤️
nouw.com/joywesterberg
Hilma
Hilma,
Ser ut som en bra vecka vännen <3 Hoppas allt går bra med pluggandet och ta hand på dig, kram! <3
nouw.com/hilma
joywesterberg
joywesterberg,
Åh ja, verkligen! Tack fina du, hoppas du också får en fin vecka! Kram ❤️
nouw.com/joywesterberg
IP: 82.99.3.229