vecka arton

Veckorna flyger förbi och ibland känns det som att jag aldrig i hela mitt liv har haft så fullt upp som jag har precis just nu, samtidigt som att det känns som att jag inte gör speciellt mycket ändå. Här är veckans planer i alla fall. 🌵

Måndag: Förmiddagen bjöd på en intervju på en drömmig skola och det kändes ju som att det gick rätt bra ändå. Hoppas hoppas jag kommer in! Eftermiddagen bestod av hangoutsmöte med min praktikplats för att få uppgifter inför veckan. Blev verkligen superpepp!

Tisdag: Jag ska leta inspo till en hemsida som ska lanseras i samband med projektet som vi håller på med just nu. Sen tänkte jag även spåna lite på hur designen kan se ut tillsammans med namn och sånt.

Onsdag: Hangoutsmöte med praktiken och presentera det jag kommit fram till och sen är det oklart vad som står på schemat. Beror helt på vad vi kommer fram till antar jag!

Torsdag: Det är ju valborg och jag kommer nog faktiskt inte göra något speciellt alls. Kanske hittar på något kul här hemma, det återstår att se!

Fredag, lördag och söndag: Ingenting är planerat och det tror jag att är superviktigt just nu när jag har haft så mycket på schemat de senaste veckorna. Kanske bosätter mig framför datorn och spelar sims, designar lite, sår palettbladsfrön och går på skogspromenader och sånt mysigt.

Hoppas ni får en fin vecka. <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Ha en jättefin vecka nu ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Hoppas din vecka blir fantastisk <3 Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Låter verkligen som en helg i min smak, så himla underbart att inte ha en massa planerat. Hoppas du får en magisk helg fina du! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Mammatillthea
Mammatillthea,
Åh vilken söt kisse 😍
nouw.com/mammatillthea