Växtmönster // kläder

God morgon finisar! 🌸
Jag hoppas att eran morgon har börjat superfint, det har faktiskt min. Jag har vaknat på helt rätt sida, hur härligt är det inte när man gör det? Idag tänkte jag prata lite om växtmönster på kläder, för hur fint är inte det egentligen!

Jag fick ju ett presentkort på Monki när jag fyllde år och jag är så himla taggad på att använda det i och med att jag i princip aldrig köper kläder för att jag inte riktigt ser en mening med att göra det om jag faktiskt har en hel garderob fylld med det. Men någonting som verkligen är en grej just nu är ju växtmönster på kläder och ingen är väl lyckligare än jag!


För ett år sedan bestämde jag mig för att bryta mönstret med svarta kläder,
för kom igen, majoriteten av hela min garderob bestod enbart av svarta kläder och prickigt och randigt. Jag ville ha mer mönster i starka färger för det ger så himla mycket och jag älskar det!

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

Jag är verkligen så galet kär i alla plaggen, växtmönster är verkligen min grej. Är någon förvånad? Jag tror knappast det! Nummer ett är min favorit utan tvekan, behöver den i min garderob helst igår. Har ni någon favorit? 🌿

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Instämmer till hundra! Så himla fint med blommigt mönster ❤️🌸 Nr. 2 & 6 var ju favoriterna 💕
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, men verkligen. Mönster rent generellt är så fint! ❤️
nouw.com/joywesterberg
EllieM
EllieM,

Älskar verkligen blommönster!!

nouw.com/elliem
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, det gör jag med! Så himla fint!
nouw.com/joywesterberg