vaxholm

Dagarna går så fort nu och om prick en vecka är semestern över och då börjar jag på Berghs. Är redan så nervös även om jag vet att det kommer att bli perfekt för mig. Lars semester tog slut och förra veckan passade vi på att åka iväg när det äntligen blev fint väder igen. Vi satt i bilen och tänkte åka till Nynäshamn men ändrade oss och åkte till Vaxholm istället.

Vi promenerade omkring längs vattnet tills vi såg att alla åt glass, då blev vi så sugna så vi ställde oss i en lång lång kö. Allt för glass ändå.

Lars tog vanilj och blåbär i bägare och jag hade så svårt att bestämma mig för vad jag ville ha så jag tog choklad och jordgubb i våffla. Svårt att inte gilla tänker jag. Och glassen, wow. Den var helt magisk, så den där långa kön var trots allt värd att stå i.

Vi hittade en bänk precis vid kajen som vi åt glass på och sen gick vi vidare för att se vad som fanns.

Det fanns så många fina hus med helt magiska trädgårdar med enorma stockrosor och andra fina blommor.

Vi hittade byggnader i alla möjliga färger och här står jag och ser så leds ut, haha. Men det var jag inte!

Vi började nöja oss efter att ha strosat omkring i en timme och Lars hade hittat en genväg till bilen, det var dock en gata full med fantastiska hus och ännu fler fina trädgårdar. Sen hamnade vi tillbaka där vi började, så genvägen var bara någon slags omväg.

Så, vi tackade för oss och tog bilen hem igen. En himla fin sommarutflykt ändå. <3

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Vilka fina bilder, ser jättemysigt ut! Och vilken härlig klänning! 🥰
nouw.com/hilma