vad som hänt sen sist

September flög förbi snabbt som attans och jag hann inte med. Det kanske märktes här också. Nu är det oktober och jag är på slutspurten av mitt fanzine-projekt i skolan och på tisdag har vi vernissage på Momangen på söder. Men jag tänkte dela med mig om vad som hänt sen sist jag skrev här, för det var ju ett tag sedan nu.

Jag har hängt massvis i skolan, som en ju gör när en pluggar. Det är en så himla fin miljö på skolan och jag och Elin hittade katter att gosa med en morgon när vi promenerade utanför skolan. Mys ju!

Jag klippte lugg igen för att det kändes mest som jag och någon skojade med mig och sa att jag ser ut att vara redo för att bli Art Director och jag fnissade mest.

Jag och Lars har börjat fika varje söndag, en såndär mysig helgtradition bara för att hinna ses i alla fall en liten stund mellan allt plugg och jobb och sånt och utanför skolan fann jag ännu fler katter.

En fredagkväll kom Erika över på en vinkväll när Lars var i Edinburgh på jobbresa. Det var så så så mysigt!

Vi påbörjade ett fanzine-projekt i skolan för två veckor sedan och jag och Elin bestämde oss för att göra ett zine tillsammans. En fredag tog vi oss till Mahalo för att luncha ihop och planera hur zinet skulle både se ut och innehålla. Så fint när en finner någon som en klickar så bra med och dessutom får jobba ihop med. Dröm!

Hösten kom ju också. Vi plockade kastanjer utomhus och sånt fint. Ifall en skulle lyckas få ett litet kastanjeträd eller så.

Vi har lektion i typografi varje torsdag och i torsdags påbörjade vi att skapa egna typsnitt och det var så roligt. Jag älskar ju fina typsnitt och att få lära sig skapa alldeles egna sådana är ju rena rama drömmen. Nu tänker jag bli allra bäst och så vidare!

Och i fredags hängde jag och Elin kvar i skolan för att binda våra fanzine och jag är SÅ nöjd. Ett svart jävla hål heter vårt fanzine och mer om det tänker jag berätta någon annan gång efter vernissagen eller så för nu tänker jag grotta ner mig och skissa på ett typsnitt som ska påbörjas för att ha någonting att presentera på torsdag. PUSS!

Gillar

Kommentarer