tvåtusentjugo

Sen sist vi hördes har det hunnit bli ett nytt år. Ett nytt decennium. Det har hunnit vara jul, jag har hunnit gå min första termin på Forsbergs och så har hundra andra saker hänt. Brukar gå in här ibland och vilja skriva någonting, men vet ofta inte vad. Mina växter är inte roliga att se för att med hösten försvann min energi och det syns på växterna här, mitt liv i sig är inte jätteintressant och jag pluggar nästan jämt. MEN, det ska väl inte hindra mig tänker jag! Det är ett nytt år och jag tänkte dela med mig av några mål jag satt upp, eller kanske snarare saker jag vill göra under 2020. ❥

❥ Jag vill utvecklas ännu mer inom grafisk design och illustration. Kanske börja sälja prints och sånt kul! Har ju fått en dille på att animera små animationer, typ som gifen här ovanför som jag slängde ihop förut idag.


❥ Ta hand om mig själv. Det måste vi väl alla, men prick hela 2019 var rätt kasst och efter alla smällar efter det året kan det vara viktigt att ta hand om sig själv tänker jag. Och för att det är bra annars också såklart!

❥ Resa någonstans! Åh, det vore så himla fint. Min julledighet tar ju snart slut och sen är jag inte ledig förrän påsk och sen i höst någon gång, vore skönt att få komma iväg lite.

❥ Vara med i tävlingar. Finns ju hur många tävlingar som helst inom grafisk design och reklam, speciellt som student. Så kul! Vet åtminstone en tävling som jag till 100% kommer att vara med i. Kul!

❥ Sluta tänka så negativt om mig själv. Alltså måste verkligen. Har så mycket prestationsångest och en konstant rädsla över att inte duga. Vet ju att det inte är så och att jag måste ta det lugnt emellanåt, men så lätt att hamna i ett dåligt tankemönster och det påverkar ju inte bara mig utan även alla runtom mig. Det bör jobbas på!

❥ Hänga mer med kompisar! För det gjorde jag knappt 2019. Mådde alldeles för dåligt och var alldeles för stressad för att orka. Ska försöka bli bättre på det i år för vill ju kompishänga, blir ju så glad i själen av det.

❥ Flytta! Jajamän. Vi ska flytta i juli. Bara några kilometer härifrån men det kommer spara oss massvis med tid i längden. Att ta sig hem på trettio minuter istället för sextio kommer vara guldvärt!

❥ Bli kattmamma igen. Eller, det är jag ju redan. Men i februari ska vi få en liten kattunge och vi längtar så så så mycket. Tror Vinny längtar mest. <3

Och det var väl det. Saknar er och vill komma tillbaka hit, men det får ta den tid det tar. PUSS!

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Önskar dig all det bästa under året <3
nouw.com/malinkirstine
happyM
happyM,
Älskar detta!!! Nu vill jag att du ska få ett uuuuunderbart 2020 ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
stonefox
stonefox,
Gott nytt år. Mysigt att bli kattmamma igen <3
nouw.com/stonefox
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, gott nytt år fina du! Och ja, längtar så så så mycket efter det. <3
nouw.com/joywesterberg
louiseanderssons
louiseanderssons,
Så bra mål inför året 🙌🏻😍
nouw.com/louiseanderssons
joywesterberg
joywesterberg,
Ja, men visst! 😍
nouw.com/joywesterberg
linndossing
linndossing,
Så galet fin header du har vännen! Och magiska punkter, du är grym! Hoppas vi ses snart <3 Kram
nouw.com/linndossing
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina Linn! Hoppas också så på att vi ses snart. Saknar dig! Kram <3
nouw.com/joywesterberg