tre intensiva veckor.

Här inne har jag knappt hunnit hänga sen jag började skolan för tre veckor sedan. Allting började med att vi slängdes in i ett stort grupparbete, en person från varje klass per grupp. I min grupp var vi åtta personer. Briefen var att ta fram ett sätt för Nordic hotels and resorts att kommunicera och hjälp vad kul vi har haft under tiden.

Varje dag har vi suttit på olika ställen eftersom att vi just nu inte har möjlighet att kunna vara på skolan varje dag. Ibland startade vi dagen på Hobo med hotellfrukost för att släppa på all press och ibland hängde vi i skolan på föreläsningar.

Vi satt sena kvällar på Nordic light och jobbade, drack öl och hade det så så så kul!

En dag fick vi låna ett hotellrum för fotografering. Skrattade så himla mycket under hela fotograferingen för att hela situationen var så konstig, men så rolig.

Har haft massvis med intressanta och givande zoomföreläsningar och en morgon började vi dagen med att bläddra i en himla fin bok.

Har ätit orimligt många luncher ute. Studentplånboken skriker just nu!

Och i fredags hade vi äntligen slutpresentation. Vi fick så fin feedback och gav så fina komplimanger till varandra, sen var vi några som gick vidare till Riche och firade med vin. Är så tacksam för vår fina fina grupp, känns så knäppt att jag inte ska jobba med dom här personerna nu. Imorgon börjar jag två helt nya kurser med min klass. Communication design 1 och Presentationsteknik. Det ska nog bli fint det med. <3

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh vad härligt det ser ut och det låter verkligen superkul! 😃
nouw.com/hilma
throughnatslens
throughnatslens,
Gud va kul det låter! Du får upp mitt pluggsug ordentligt nu!😃
nouw.com/throughnatslens
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Men åh, bästa som finns är ju att ha grupparbeten där man både har kul och får arbetet gjort med de man samarbetar med! 🥰
nouw.com/feliciaidachristina
happyM
happyM,
Åhhhh men låter ju hur kul som helst!!! Kram ❤️
nouw.com/happym