Senaste tillskotten i växtfamiljen

Igår hängde jag ju med två vänner till blomsterlandet i och med att de har 50% på alla gröna växter, bara för att det inte går att motstå och sen för att det ju såklart alltid är fint att ses och hänga på ett så fantastiskt ställe som växtbutiker.
Planen för min del var att köpa en guldpalm, vet inte riktigt varför jag fastnat för dom, men förmodligen för att jag skulle räddat en väns guldpalm, men eftersom att jag var för seg på att ta hem den så gavs den bort till en annan.
Sen tror jag också att jag fastnat för dom för att ha en bra anledning att få ut Lars jätte-fejk-växt som står i hörnet intill soffan.

Så, en guldpalm blev det. Insåg att den inte alls var lika stor som fejk-växten, men det struntar jag i, nu är den utbytt!

Jag har även varit så sugen på en forellbegonia så länge nu och eftersom att den, vad jag trodde, var på halva priset så köpte jag en. Kom dock till kassan och insåg att den inte alls var på halva priset, konstigt i och med att 50%-skylten stod mitt bland dom, aja. Jag tog helt enkelt tummen ur och tog med mig en hem och hoppas på att jag och den ska komma överens.
Har fortfarande lite skräck efter min begonia rex african jungle, som inte är så pepp på livet.

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
åh den är så fin! 😍
nouw.com/louiseanderssons