Sticklingar och plantering

Happy friday! 🌿
Äntligen Ă€r fredagen kommen, jag kan ju knappast vara den enda som lĂ€ngtat efter helg? Trots att hemtentaveckan Ă€r igĂ„ng sĂ„ Ă€r jag sĂ„ himla redo för fredag och helg. Denna fredagen behövde jag inte ens pallra mig upp supertidigt för att ta mig ivĂ€g nĂ„gonstans heller. SÅ skönt.

I veckan nÀr jag var hos min mamma plockade jag pÄ mig en massa sticklingar av hennes palettblad, jag Àlskar hur en kan dela med sig pÄ det sÀttet. Det roliga Àr ju att hon fick palettisarna som sticklingar av mig i somras, men jag blev less pÄ palettisar och slÀngde nÀstan allihop. Typiskt mig alltsÄ!

Tog bland annat denna, Gays delight heter den. Den blir sÄ fin nÀr solen lyser pÄ sÄ att den fÄr sina rÀtta fÀrger.

Och sĂ„ tog jag sticklingar av Gilda och Rodeo Drive, dom Ă€r ju sĂ„ himla fina tycker jag. Även om jag Ă€r som mest förtjust i palettisar som Ă€r fĂ€rgstarka sĂ„ Ă€r dom hĂ€r lite roliga att bryta av med Ă€ndĂ„! Sen plockade jag sticklingar frĂ„n hennes Trailing Queen och Trailing Burgundy, som Ă€ven Ă€r tvĂ„ favoriter. Men dom fĂ„r ni se nĂ„gon annan dag.

NĂ€r jag tog hem alla sticklingar sĂ„ var jag tvungen att plantera alla sticklingar som stod i sticklingvaserna sĂ„ att de nya skulle fĂ„ plats. Dessutom var det vĂ€lbehövligt dĂ„ rötterna blivit alltför mĂ„nga. Älskar verkligen kĂ€nslan av att plantera sticklingar och fĂ„ se dom vĂ€xa, blir sĂ„ himla glad i sjĂ€len. Bebis-elefantöronen Ă€r ju sĂ„ söta. Blir sĂ„ lycklig nĂ€r jag ser dom. 💚

Nu ska jag dyka in i allt tentaplugg hörni, det Àr ju lika bra tÀnker jag. Hoppas ni fÄr en alldeles magisk fredag nu!

Gillar

Kommentarer

JUNITJEJ,
Jag hade verkligen önskat att jag hade haft gröna fingrar! SÄ fint med sticklingar!
www.junitjejen.se
lifeofkile
lifeofkile,
Avis, vill ocksÄ ha nÄn att gÄ till o plocka sticklingar haha! xx
nouw.com/lifeofkile