Sorgen som sköljer över

God morgon onsdag! 🌿

Att förlora ett djur är bland det värsta som finns och igår fick jag veta att min mammas katt (som jag ju är uppväxt med) kommer att behöva somna in inom ett par veckor. Den smärtan jag kände och känner är verkligen helt obeskrivlig, för varje gång någon nämnt att han en dag kommer att gå bort så har hela min värld rasat. Bara av tanken att han inte längre kommer finnas har gjort mig så himla ledsen.

Vi adopterade honom när han var runt ett år och det var precis i den värsta perioden i mitt liv, jag mådde så fruktansvärt dåligt och alla vet ju att djur är de som tröstar bäst när allting känns hopplöst. Det var han och jag hela tiden och han fick ju mig att kämpa på trots allt tungt jag gick igenom. Det var så himla himla fint. Världens finaste katt.

En bild på mig och Soshi från 2010.

Sorgen när en vet om att tiden är lånad och att vi snart aldrig kommer att få ses mer är så himla tung. Att den speciella katt som han är snart inte kommer finnas hos mamma, den känslan är så obeskrivligt tung. En katt som varit min livräddare och som har gett så mycket kärlek. Det är så tungt, så tungt.

Idag skulle jag egentligen på föreläsning, men under gårdagen grät jag såpass mycket så att jag ser heltokig ut idag, så det får bli plugg hemifrån istället.

Hoppas ni får en underbar onsdag fina fina ni! 🌻

Gillar

Kommentarer

Åh så tungt för dig, beklagar verkligen sorgen du behöver gå igenom 😟. Det är aldrig en lätt sak att behöva gå igenom. <3
www.saramadeleine.se
Emma Engström,
En drös massa kramar till dig vännen, så jobbigt och beklagar en massa! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
Popprinsessan,
Å vad sorgligt och ledsamt att läsa.. Jag beklagar verkligen! När vår hund gick bort bröt jag ihop hos veterinären och vi skulle ALDRIG skaffa en ny hund. Men nu sitter här vi här med en ny fyrbent fluff som förgyller våra dagar <3 För dem som aldrig haft husdjur tror jag att det är svårt att förstå, och kanske kan verka lite löjligt, men det är ju verkligen som en familjemedlem. Kramar till dig!
www.popprinsessan.se
lifeofkile
lifeofkile,
Neej sånt här gör så ont i hjärtat </3
nouw.com/lifeofkile
MIchelle ,
Åh d ett. Då trnär ett djur ska behöva få somna in . Djur betyder så himla mkt :/ för en
www.michellefrandell.blogg.se
louiseanderssons
ByHilma
ByHilma,
All kärlek till dig, alltid lika sorgligt när ens djur behöver somna in<3
Kram
nouw.com/byhilma
Ida,
Åh nej va sorgligt <3 Beklagar verkligen 😟 Massa kramar
onlyonewaytogo.blogg.se
Elisabetwilma
Elisabetwilma,
Beklagar sorgen❤️ Är ofta orolig för den dagen då någon av mina katter kommer somna in, men det kommer tyvärr hända någon gång, det är inte något som går att förhindra.
Massa kärlek till dig!❤️
nouw.com/elisabetwilma
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh jag beklagar! Stackars liten <3
nouw.com/celinelundqvists