Söndag kära söndag

Åh, söndag kära söndag som jag gillar dig! Jag har verkligen blivit en person som uppskattar söndagar mer än innan, förr var det nästan bara kopplat till ångest men nu? Nej, inte ett dugg faktiskt.
Idag skulle jag och L egentligen ha åkt iväg till Millesgården men så blev inte fallet, vi tar det vid ett senare tillfälle när tentan är över och jag kan slappna av. Trots det har min söndag hittills varit himla härlig och händelserik ändå! 🌻

Jag och L pallrade oss in till stan för att han skulle hämta ett spel som han hade bokat och jag tackade ju inte nej till att haka på. Det är så himla härligt att bara ta sig ut ibland och få tänka på annat än plugg! Jag måste ju erkänna att Hötorgets tunnelbana är magisk med de pastelliga färgerna. Älskar!

För att inte tala om konsten. Jag har aldrig tänkt på lysrören i taket och hur magiskt det var. Ahhh, tunnelbanekonst är så härligt. Jag blir så glad av det.

Vi plockade upp spelet L skulle hämta och begav oss vidare mot Blomsterlandet och deras 50% på alla gröna inomhusväxter. Inte för att jag egentligen behöver fler växter eller för att jag tänkte köpa något, men jag tänkte mest bara kika om dom hade en Calathea Network då min tog av tripsinvasionen som var i somras.

L var inte lika pepp på min Blomsterlandet-runda men äsch sånt en får leva med! En Calathea Network fanns det minsann (bilden till höger) och den fick följa med hem tillsammans med en kruka. Den är inte alls lika stor som min var innan den fick åka i soporna men den har potential att bli, en får se saker positivt hörni!

Efter min snabbvisit på Blomsterlandet så pallrade vi oss iväg till Holy Greens för en liten lunchdejt. Det var så rackarns gott alltså. En massa härligheter i salladen som gav så himla mycket fin och bra energi, toppen ju!

Och nu har vi nyss ramlat in genom ytterdörren, eller nyss och nyss, för två timmar sedan. Vi har hunnit spela Super mario bros u deluxe ett tag, SÅ jäkla kul om ni frågar mig. Denna tenta får skriva sig själv för jag ska minsann spela.

Nu ska jag springa och tvätta ur hårfärgen som varit i lite för länge och sen ska jag faktiskt försöka få lite plugg gjort och fixa nästa veckas uppslag i min bujo. Hoppas eran söndag har varit magisk! 💛

Gillar

Kommentarer

wordlycornerblog
wordlycornerblog,
Men vilken underbar dag 😍❤️ Det förtjänar du såååå mycket gumman! ❤️
nouw.com/wordlycornerblog
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men wow vilken fantastiskt dag du hade finaste du! Alltså jag måste bara fråga vilken kamera använder du? jag tycker du tar så sjukt fina bilder jämt 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina du! Just dessa bilder är tagna med min telefon faktiskt haha. Annars använder jag en Canon 60D med ett 30mm sigma art objektiv! ❤️
nouw.com/joywesterberg