Sista helgen i december

Det känns så knäppt att säga att det är sista helgen i december och därmed sista helgen för detta året, men ändå känner jag fjärilskittel i magen när jag tänker på det.

Den här helgen har spenderats i princip enbart hemma med ampelknytande, lite plugg och en massa kattgos. Idag åkte jag och L däremot till stan för att jag kände att det skulle vara en bra idé att köpa ännu en bullet journal.

Sagt och gjort så tog vi oss till stan och gick runt vilket var så himla mysigt. Att bara få ensamtid utanför hemmet är så härligt. Jag sprang runt och letade efter grejer till min nya bullet journal och fick med mig hem ett gäng grejer, men ett inlägg om min bullet journal och vad jag använder mig av hade jag tänkt skriva ett separat inlägg om ifall ni vill! ✨

När vi hade fått alla ärenden överstökat drog vi hem igen och solen lyste så himla fint över Stockholms gator. Soltimmarna är helt magiska nu under vinterhalvåret, jag blir som ett barn så fort solen lyser så vackert över naturen eller genom fönsterrutan.

Resten av kvällen kommer garanterat att spenderas vid min nya bullet journal, så himla kul att komma igång igen och så är det väl bara att hoppas att jag inte låter min prestationsångest vinna mot mig denna gång, hehe.

Vad hittar ni på ikväll? 💕

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilka underbara foton du lyckats ta under er runda på stan idag fina Joy 😍 Älskar hur solljuset blygt reflekteras mot kyrktornet. Magiskt 💖 PS. Skulle definitivt vilja se ett separat inlägg om din nya bullet journal DS.
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tusen tusen tack fina du. ❤️ Men visst var det magiskt solljus där vid kyrktornet?! Var tvungen att stanna mitt på övergångsstället för att föreviga det. 😍 Vad kul, då ska jag se till att fixa ett sådant inlägg! 💕
nouw.com/joywesterberg
Cheapo ,
Ja! Vill se ett inlägg om din bullet journal!
cheaapo.wordpress.com
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad kul! Ska fixa ihop ett sånt inlägg! 💕
nouw.com/joywesterberg