sånt som hänt i livet

Den här vintern har tagit hårt på mig. Eller så var det kanske jullovet som var alldeles för långt så att jag hann tappa bort min kreativitet och rutiner på vägen. Det i en kombination med stressen i att hitta en praktikplats och samtidigt orka med tävlingar, skoluppgifter och vardagen. Men jag har nog haft det ganska fint sen sist ändå.

Vi har hälsat på bebisen som ska flytta till oss på fredag och jag har gått skogspromenader. Äntligen är ju solen tillbaka och det ger en ju så mycket energi. <3

Jag försökte visualisera kroppsaktivismen på instagram till en tävling som vi skulle vara med i.

Jag träffade Vera och vi såg Sum 41 på Fryshuset tillsammans. Det blev en nostalgitripp mitt i veckan och det behövdes verkligen. Samma vecka bjöd Elin mig på kattcafé och det var prick det jag behövde mitt i all stress. Vi gick ut därifrån och sa att det kändes som att vi var två helt nya människor. SÅ avkopplande!

Fick en variegerad fredskalla av Umeå-Elin (det är bara att inse att alla mina vänner heter Elin) och jag fyllde tjugosex år. VART tar tiden vägen?

Firade min födelsedag med bubbel och halloumitacos. Livet hörrni.

Och igår skaffade jag septum igen. Sist jag piercade septum var jag fjorton år och den hade jag i många många år och nu saknade jag den alldeles för mycket så fick gömma min inre fegis och ba göra det. Känner mig 100% som mig själv igen.


Nu ska jag ta och designa en hemsida med temat staycation och det känns ju kul.
Hade även en telefonintervju angående praktik imorse. Hoppas så så så mycket att jag får vara där. Håll tummarna för mig så hoppas jag att vi hörs snart. <3

Gillar

Kommentarer

MartaKristin
MartaKristin,
Grattis fina du i efterskott! 🍾🌸
nouw.com/martakristin
Emma Engström
Emma Engström,
Fina, fina du!! STORT grattis i efterskott till dig! Guu vad snygg kopp 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229