saker som händer i veckan

En ny vecka igen. Tiden bara flyger iväg men det kan väl vara fint det med! Den här veckan har jag lite planer och jag tänkte dela med mig av dom.

Måndag: Egentligen är vi ju "lediga" på måndagar, men jag och Elin behöver binda våra fanzine och färdigställa allting tills på tisdag så jag tänkte dra till skolan ändå så att vi slipper stressa på tisdag.

Tisdag: Sovmorgon! Eller ja, i alla fall om alla exemplar av vårt fanzine är klart för 16-18 är det vernissage på Momangen. Kul!

Onsdag: Illustration står på skolschemat vilket känns spännande. Vi ska väl ha några lektioner i det den kommande veckan och jag som vill utvecklas i mitt illustrerande ser det som en fin möjlighet! Får se vad vi får för uppgift.

Torsdag: Grafisk design-lektion och typografi-lektion står på schemat. Ett koncept ska vara färdigt och ett typsnitt ska vara åtminstone påbörjat så det blir lite plugg under kvällarna den här veckan. Efter skolan ska jag träffa en vän också!

Fredag: En kort eftermiddagslektion och sen är det ju helg. Fint!

Lördag: Tänker försöka dra med mig Lars på bio. Det vore ju så mysigt ändå. Annars tänker jag ta det lugnt och fila lite på min slutuppgift i typografin som måste påbörjas.

Söndag: Söndagsfikan med Lars såklart, och sen lite skoluppgifter och sånt. Fördelen med att plugga sitt största intresse är ju att det inte känns som en börda under helgerna, mest bara kul!

Sen är det säkert tusen andra saker jag egentligen planerat in men glömt bort, men äsch, det blir nog en fin vecka det här. ❥

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Låter som att du kommer få en riktigt bra vecka! Hoppas din sovmorgon idag blev lång haha! <3
nouw.com/sabinakj
joywesterberg
joywesterberg,
Haha ja, den blev helt okej lång ändå! <3
nouw.com/joywesterberg
skrivehjertet,
Så kjekt å sette seg opp en slik liste for uken! Håper du har hatt en fin uke <3 Har fulgt deg på bloglovin 😃 følg meg gjerne også!
skrivehjertet.blogg.no
IP: 82.99.3.229