Praktik och vårtecken

Har bestämt mig för att kika in här då och då, helt kravlöst när jag känner att det finns tid. Igår började jag min fyra månaders långa praktik på en designbyrå och jag är så så så himla pepp på det. Jag och en till från min klass har praktik på samma ställe så igår möttes vi upp i Gamla stan och promenerade till vår praktikplats för att bli briefade och få passerkort och sånt nödvändigt!

Idag sitter jag hemifrån och jobbar istället eftersom att det inte känns nödvändigt att ta sig in till kontoret och så kommer det nog vara ett tag framöver. Vi får vara med på så himla roliga projekt, sånt jag verkligen brinner för. Det känns verkligen bra i hjärtat.

Hej hej från dagens arbetsplats! Har suttit på Pinterest under förmiddagen för att få ihop moodboards tills morgondagens möte och nu ska jag försöka brainstorma lite under eftermiddagen och kika lite på webdesign.

Och hallå, hur fint är det inte med alla vårtecken? Blir alldeles pirrig i kroppen av alla blommor som börjar kika fram. Lite glädje i allt tunga och jobbiga nu ändå!

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Guuud vad roligt det låter 😍 så härligt när man känner att något är sådär rätt ❤️
nouw.com/marietheresel
Denise Taylor,
Åh va kul att börja med praktik 😃 Härligt att det verkar känns rätt 😃
taylorsroom.blo.gg
artibus
artibus,
Åh vad glad jag blir att du kollar in här då och då, verkligen saknat dina inlägg och fina kommentarer på min sida. Du är lika fin i håret som alla vårtecken tillsammans! Roligt med praktiken 🌸
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Så himla roligt med praktiken! Du är så fin i blont <3 Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhh men blir så glad när det dyker upp ett inlägg från dig ❤️ Kram
nouw.com/happym
linneassofie
linneassofie,
Åh moodboards! Så kul! 😃<3
nouw.com/linneassofie