Plus och minus just nu

+ Snart höstlov! Är nog obeskrivligt tacksam för att vi har lov för det behövs verkligen just nu för att orka resten av terminen.

- Pippi är sjuk igen. Eller ja, hon har ju varit det ett tag nu och det är så smärtsamt. I fredags sa veterinären att vi förmodligen inte kommer få ha Pippi i livet speciellt länge till. Några månader eller några år, det kan ingen svara på. Usch, gråter så fort jag tänker på det.

+ Är verkligen i ett kreativt flow just nu vilket är så himla fint. Jag är motiverad till att lära mig massor av nytt och utvecklas, inte bara inom grafisk design utan också att illustrera. Evigt tacksam för min utbildning som visar så många olika vägar och som lär mig så mycket häftigt.

- Min telefon blev stulen igår. Någon tog den ur fickan på bussen. En sån grej man jämt tänker att aldrig kommer att hända en själv, försöker dock tänka att det bara var en telefon och världen går inte under.

+ I och med att min telefon blev stulen hade jag en anledning till att köpa iPhone 11 pro även om studentplånboken inte gillade det. Men alltså kameran. <3

- Det här mörkret. Missförstå mig rätt, jag älskar hösten men det här mörkret gör att jag tappar allt. Jag blir trött, jag blir nedstämd och allting känns bara tungt. Det här kanske är en påminnelse till mig själv att D-vitamin bör inskaffas snarast.

+ Min klass. Jag är så glad att jag har hamnat i en klass med så fantastiska människor som jag får hänga med dagligen. Blir så glad av allihop och det gör så att jag ens orkar ta mig upp ur sängen iskalla höstmorgnar.


Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Men nej fy att mobil en blev stulen. Förstår inte de som tar andras grejer!!! 😠 <3
nouw.com/evelinarou
Sabinakj
Sabinakj,
Fyfan vad surt att få mobilen stulen! Det är verkligen så vidrigt, MEN lite "kul" ändå, då du "kan" köpa iphone 11 haha! <3
nouw.com/sabinakj
malinkirstine
malinkirstine,
Men neeeej vad tråkigt med telefonen. Blir så irriterad på folk som inte kan sära på "mitt" och "ditt".... <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
happyM
happyM,
Åhhh men uuunderbart att vara inne i ett sånt flow!! Har helt tappat mitt jag, så hoppas det kommer tillbaka snart, hihi ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Sarah,
Förstår att du ser fram emot lovet 😊
CheerSarah.devote.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Härligt med lov 😍🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons
artibus
artibus,
De där med krativt flow, "Är verkligen i ett kreativt flow just nu vilket är så himla fint. Jag är motiverad till att lära mig massor av nytt och utvecklas, inte bara inom grafisk design utan också att illustrera"
Önskar så väl att detta var jag, men allt gåt bara på skit haha. Du såg väl blomman idag som jag skickade snap på, "skulle bara" <3
nouw.com/artibus