Paket & en brist på energi

God morgon lördag! 🌿
Det kändes som att fredagen flög förbi och jag hängde inte med. Tanken var ju att gårdagen skulle bli en produktiv pluggdag, det kan jag ju med en gång säga att det inte blev. Inte för att jag aldrig satte mig med plugg, för det gjorde jag ju. Men jisses så trött jag var. Jag vet inte riktigt vad som sker med mig just nu, men jag är konstant trött och det jag läser fastnar inte riktigt. Så jag gick och la mig för att vila och sov i flera timmar, det händer aldrig.

När L kom hem så hade han med sig mitt paket som jag fått från softskin.se, som ni kanske kommer ihåg så hade jag ju ett samarbete med dom! Klickade hem hårmasken som jag pratade om, är så himla nyfiken på den. Dessutom en concealer och en beautyblender, för att det är det minsann brist på här hemma och när det dessutom är ekologiskt och djurvänligt så kan en ju inte låta bli.

Vill ni ha någon form av recension på någon av produkterna så är det bara att säga till, det ordnar jag så gärna så. ❥

Idag står det lite plugg på schemat, sen ska jag sätta mig ner och strukturera upp arbetsproverna som ska göras och påbörja det projektet. Det känns som att skolplanerna svänger konstant, men jag ska söka in till ett gäng skolor och dessutom ansökte jag till en distanskurs i grafisk design och reklam igår. Hjälp! Men det är ju precis det jag vill hålla på med i framtiden.

Vad har ni för planer en helg som denna? 🌿

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men hur vacker är inte du? Wow!
nouw.com/celinelundqvists
lifeofkile
lifeofkile,
Åh din lugg!!! <3
nouw.com/lifeofkile