OOTD // Dan före dopparedan!

Imorgon är det julafton, det känns så himla knäppt, december bara flög förbi! Har ni julkänslor? För det har knappt jag, men försöker ändå få det just nu.
Dan före dopparedan är ju så himla mysig med alla förberedelser inför julafton med matlagning, bakning och uppesittarkväll - det är verkligen någonting speciellt med det.

Just i denna stund har jag precis gjort egen vegansk rödbetssallad inför morgondagen och ska alldeles strax slänga ihop en vegansk pepparkakscheesecake som är tradition hos oss, sen ska vi förbereda maten inför morgondagen då vi inte firar jul hemma och det blir himla bökigt att trängas i ett kök för att fixa våran mat. ✨

Idag skuttar jag runt i detta, en himla härlig klänning från Monki för trots att grönt känns somrigt så är ju grönt ändå en julig färg, inte sant?

Nu ska jag springa in i köket igen för att slänga ihop cheesecake och fixa det sista så vi bara kan njuta av kvällen sen. Uppesittarkväll och hela köret, vi som aldrig spelar Bingolotto annars känner ju att det ändå hör till. Mys!

#nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Julia,
Så himla fin!!
nouw.com/juliablomgren
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack snälla! 💕💫
nouw.com/joywesterberg
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
joywesterberg
joywesterberg,
Tusen tack, vad glad jag blir!
nouw.com/joywesterberg
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Har verkligen 0 julkänsla, jättetråkigt men hoppas det kommer under frukosten imorgon... Vilken skön böna det är på bilden också, jättefin verkligen!! <3
nouw.com/mathiildaeklund
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, hoppas också det kommer under dagen! och tusen tack fina du! ❤️
nouw.com/joywesterberg