OOTD

Hej hallĂ„ finisar! 🌿
Hoppas allting Àr fint med er, för hÀr Àr det knappt det. Eller, det Àr bra, men efter gÄrdagen Àr jag helt mörbultad. Jag hade förhör hela dagen igÄr (för ett brott jag blev utsatt för i vÄras) och det Àr ju sÄ galet pÄfrestande, sÄ hela denna dag har bestÄtt av att inte göra nÄgonting för att kroppen sÀger ifrÄn! Men som jag nÀmnt tidigare - min depressiva period hÄller pÄ att dala ut sÄ annars Àr det ju trots allt bra.

Det var ju ett tag sedan jag körde pÄ OOTD och eftersom att jag har haft pÄ mig en av mina favoritklÀnningar idag sÄ tÀnkte jag att varför inte. Ni vet ju att jag Àlskar mönster och denna klÀnning exploderar i mönster, kan inget annat Àn Àlska det!

Denna fick följa med mig hem frÄn Monki i december nÀr jag skulle ivÀg till Stockholm över julen, trots blommorna sÄ kÀndes den rÀtt passande inför julen och en dundersnygg klÀnning att ha vid andra tillfÀllen. SÄ himla skön Àr den ocksÄ! Den sticker verkligen ut i min annars ganska sÄ svarta och trista garderob, men jag jobbar pÄ att fÄ in mer fÀrg i den, för mönster Àr jag ju en hejare pÄ redan!

Gillar

Kommentarer

emiliakarolina
emiliakarolina,
SĂ„ snygg du Ă€r! AlltsĂ„ WOW!😍 Fy vad hemskt, men Ă€ndĂ„ bra att reda ut sĂ„ det inte hĂ„lls i det undermedvetna... du Ă€r sĂ„ himla stark. Jag hejar pĂ„ dig varje dag! Kram❀❀
nouw.com/emiliakarolina
joywesterberg
joywesterberg,
Men Ă„h, blir sĂ„ glad! Tack detsamma finis! 🌾Kram bĂ€sta du! ❀
nouw.com/joywesterberg
kattufo
kattufo,

Den passar sjukt bra pÄ dig! Bra att det reds ut, hoppas du mÄr bra trots förhöret. <3

nouw.com/kattufo
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack finis!
nouw.com/joywesterberg