OOTD // Stickat

Finns det någonting jag verkligen älskar att ha på mig så är det stickade koftor. Jag skulle på riktigt kunna bo i det, speciellt nu när det är så himla kallt som det ändå är här uppe i Norrland. Det är tur att jag har en mamma som är grym på att sticka och har stickat så många koftor till mig genom åren. Inte nog med att dom är varma så är dom så fantastiskt fina.

Idag har jag haft på mig denna (såklart, hehe) och ett par svarta leggings bara pga så bekvämt. Och så värt när man ändå ska sitta i skolan en hel dag. Bra grej!
Just nu är jag i en period där jag utan tvekan skulle kunna bo i denna kofta på heltid. Så himla gosigt!

Har ni något riktigt mysigt plagg ni skulle kunna bo i? 🌻

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Fina fina du & koftan såg hur mysig som helst ut 😍 Jag älskar ”fladder-braller” och har det för jämnan, hemma eller påväg till jobbet, funkar närsom. Kram💕
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina! Fladder-brallor lät inte helt fel, älskar sådana jag med. Så fantastiskt sköna. Kram! ❤️
nouw.com/joywesterberg
emiliakarolina
emiliakarolina,
Helt jättesnygg!! Önskar jag hade något liknande😍 Dock har jag min typiska pluggoutfit: svarta träningsbyxor som är jäkla sköna och en oversize tröja! Beroende på hur man matchar tex smink kan tom det se bra ut😂✌🏼 Kram💙
nouw.com/emiliakarolina
joywesterberg
joywesterberg,
Tack finis!! 💖 Jag förstår det, den är fantastisk! åh, det låter som en grym pluggoutfit, oversizetröja lch träningsbyxor är typ livet!! 😹 Kram!
nouw.com/joywesterberg
Sandramate
Sandramate,
vilken fin blogg du har!:)
nouw.com/sandramate
joywesterberg
joywesterberg,
åh tusen tack fina du! 💕
nouw.com/joywesterberg