Om mig och bloggen!

Hej!

Enylja.se drivs av mig, Joy Westerberg - ingen som helst koppling till namnet, men det har hängt med sen jag var sjutton år och då är det lika bra att bara fortsätta på det tänkte jag.

Ålder: 25
Bor: I Stockholm där jag också är uppväxt, men är född på Åland och har även bott i Umeå i två år.
Familj: Min sambo och våra två katter (siames & oriental)
Ord som beskriver mig: Växttokig, vegetarian, konstintresserad, kreativ själ, kroppspositiv.
Saker jag gillar: Växter, katter, färgglada kläder, second hand, konst & kultur, färgen gul, personlig utveckling och att skapa.

Vad sysslar jag med?

I augusti 2019 började jag plugga grafisk design och reklam på Forsbergs skola. Att hålla på med grafisk design har varit en dröm sen jag var tolv år gammal och det är någonting som får ta plats på min blogg.

Tidigare har jag pluggat estetik, genus och kultur och om metoo på universitet då även det är någonting som står mig varmt om hjärtat. I framtiden vill jag starta eget och få göra precis det jag drömt om i halva mitt liv.

Vad handlar bloggen om? 

Bloggen har som mål att vara så hemtrevlig som möjligt - här ska alla själar trivas.
Jag pratar mycket om växter, att få ett grönskande hem och lyckas med sina växter och utöver det pratar jag mycket om att acceptera sin kropp hur den än ser ut då det är någonting jag kämpat med i flera år. Förutom det skriver jag mycket om att skapa - allt från att måla till att knyta makramé till grafisk design och illustration!

Välkommen hit, hoppas du vill hänga med! 🌿💕

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,
Åh vad glad jag blir! Blir så pepp 😍
nouw.com/joywesterberg