Om att våga följa sina drömmar

God morgon måndag! 🌙
En ny vecka är äntligen här, trots att det känns så himla knäppt att vi är elva veckor in på tvåtusennitton. Idag ska jag iväg och provjobba på Slottsträdgården Ulriksdal och jag är så himla pirrig av nervositet. Som ni kanske redan vet så är det ett av mina favoritställen!

I vanlig ordning kickar vi igång vecka elva tillsammans tycker jag!

Don't quit your daydream

Don't quit your daydream

Det här citatet passar så himla bra in på mitt liv idag. Jag har valt att finna en annan väg i mitt liv, följa mina drömmar och inte låta mig själv gå under i saker som jag egentligen inte ens vill göra. Bara det att jag ska provjobba på ett ställe som är som balsam för själen på grund av dess miljö är ett stort steg. Att våga följa mina drömmar om att plugga grafisk design och att våga följa mina drömmar om att få jobba med någonting jag älskar.

Ibland går en vilse och tar fel väg innan en finner det som är det perfekta för en. Just nu tror jag att ett avbrott i mina studier är en rätt väg att ta och istället jobba med bland annat krukväxter medan jag pluggar grafisk design. Det bästa av två världar. Jag måste våga följa det som en gång varit mina dagdrömmar och göra det till verklighet. Och det går, bara en bestämmer sig för att det går.

Att ta sig till sitt slutgiltiga mål kan vara en krånglig väg, ibland måste en inse att en gör helt fel och välja en annan väg. Under vägens gång stöter en på jobbiga perioder och tråkiga uppgifter, men i slutändan är det värt det. I slutändan är det värt att följa sina drömmar, för tänk så häftigt när en kan säga att ens dagdrömmar gick och blev verklighet.

Gillar

Kommentarer

Cheaapo
Cheaapo,
Lycka till! 🦄
nouw.com/cheaapo
Therese,
Hoppas provjobbandet går bra!
www.theresemolander.se
Naatly
Naatly,
LYCKA TILL idag!! Ser fram emot att höra hur det har gått!! 😍
nouw.com/naatly
linndossing
linndossing,
Det kommer gå superbra idag!!! Stort lycka till, ska bli kul att höra sen hur det gick 🥰
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh men det är så himla sant, sjukt bra skrivet ❤️ Håller verkligen tummarna för att det går super idag, tror du kommer passa in perfekt!!!! ❤️
nouw.com/happym
artibus
artibus,
Åh vad du kan, så bra på att skriva! Hoppas det gick bra idag!! <3 <3
nouw.com/artibus
Hilma
Hilma,
Fina du, så bra du skriver! Hoppas allt gick bra idag, du kan väl uppdatera imorgon så vi får höra hur det gick? <3
nouw.com/hilma
Sabinakj
Sabinakj,
Så skönt att du faktiskt bestämt dig! Det kommer gå sååååå bra, lycka till fina du! 💕
nouw.com/sabinakj
feliciah
feliciah,
Du är så otroligt inspirerande finaste Joy och helt fantastiskt skrivet 💖 Hoppas provjobbet gick toppen, ska bli kul och läsa om! Kram
nouw.com/feliciah
amandalarssons
amandalarssons,
Hoppas det gick bra på provjobbet! 😍
nouw.com/amandalarssons