om att hålla rutiner

I samarbete med Personlig almanacka

Det här höstlovet verkligen flyger iväg, har jämt så himla svårt att hålla rutiner och sånt när jag är ledig, jag kan ju inte vara ensam om det? Har dock lyckats hålla mig till det jag ska göra det här lovet vilket känns så så så skönt. Har illustrerat, designat öl och äntligen tagit tag i att skaffa mig en portfolio. Tacka vet jag min almanacka! Känns skönt att kunna kicka in helgen utan en massa stress för vi ska ju trots allt åka till Örnsköldsvik imorgon bitti! Tänkte dela med mig några saker som jag bara älskar med min almanacka.

❥ Att ha en att göra-lista i min kalender är ett måste, annars tappar jag så himla lätt bort mig och har plötsligt ingen aning om vad jag ska göra. Snurrig? Javisst!

❥ En digital almanacka i all ära, men det är så härligt att få ha en analog och kunna skriva för hand, jag minns mycket lättare på så sätt!

❥ Älskar designen på den! Jag designade den själv, känns personligt och är så nöjd. Känns inte ett dugg tråkigt. I samband med det formade jag den utifrån alla mina behov.

❥ Jag sparar så mycket tid på att ha allting nerskrivet och slipper försöka komma på vad jag hade för idé när jag satt på tåget till skolan, vad jag ska göra när och vilket blogginlägg jag borde skriva. Älskar att bara skriva ner prick allt.

Gillar

Kommentarer

thegoldendog
thegoldendog,
Aa jag MÅSTE också ha en RIKTIG almenacka och är typ mitt viktigaste köp varje år!
Kram
nouw.com/thegoldendog
linneaengelman
linneaengelman,
Åh jag älskar personlig almenacka! Grattis till samarbetet! 😊
nouw.com/linneaengelman
IP: 82.99.3.229