Nytt liv på väggarna med hjälp av tavlor

// Inlägget är i samarbete med Poster Store //

Sen vi flyttade in i vår trea i november så har väggarna ekat tomt här hemma då vi inte har hittat tavlor som riktigt passat in. Jag har gått runt och drömt om fyllda väggar och satte mig ner för att leta efter någonting som passar in hos oss och kärade genast ner mig i ett par!

Förra veckan kom det hem ett paket till oss och ivrig som jag är så ville jag få upp dessa på en gång, jag som är så himla himla trött på vita väggar nu.

Vi fick hem fyra posters varav tre fick hängas upp i vårt sovrum, för här är det minst sagt alldeles för tomt! Jag vill komma åt den där mysiga känslan och få det så hemtrevligt det bara går.

Jag som älskar abstrakt konst var ju tvungen att klicka hem ett gäng. Enkelt och svartvitt definierar min smak! Och valar, de är ju så rackarns fina. 🐋Ett givet val för vårt sovrum!

Klickade även hem Van Gogh i form av poster, för det känns ju så himla fint att kunna ha lite av hans verk här hemma, trots att L ansåg att det inte alls skulle passa in. Men det tyckte minsann jag och så fick det bli! Älskar just den här tavlan så den fick hänga i vardagsrummet. Visst blev det himla mysigt?

Blev ni också himla sugna på att fylla era väggar där hemma så tycker jag att ni borde passa på, för jag har nämligen en rabattkod till er! Ni får hela 30% rabatt på posters med koden Enylja30 (gäller ej selection) till och med den 7 april. Helt perfekt för att göra hemmet vårfint med nytt och fräscht! ❥

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh bästa samarbetet verkligen, även jag hade ett tillsammans med Poster Store för ett tag sedan som du säkert kommer ihåg! <3 Du var så värd detta och vilken magi som skapades på era väggar vännen!! <3
nouw.com/lillystromqvist
louiseanderssons
louiseanderssons,
IP: 82.99.3.229