när vi gjorde plakat i skolan

Förra onsdagen påbörjade vi en kurs i illustration i skolan och uppgiften var att vi skulle göra plakat för någonting vi brinner för. Vi fick inte göra det digitalt, vilket blev en utmaning i sig. Jag vill ju bli bättre på att illustrera, eller snarare våga illustrera och visa upp för det är väl ett problem jag haft, att jag bara slänger prick allt jag ritat för hand.

Jag valde att göra ett plakat om kroppsideal. Som ni säkert redan vet är jag så fruktansvärt trött på att all fokus ligger på hur vi ser ut och att det verkar som att vi tror att det finns något värde i vårt utseende. Alla kroppar är ju bra!

Jag skissade och jag skissade, men till slut bestämde jag mig för att göra två kroppar bakifrån och skriva "All bodies are good bodies" och den blev väl helt okej ändå! För att göra plakatet använde jag mig av poscapennor, är inget större fan av att måla med akryl eller så och det blev ju riktigt bra ändå. Använde mig av en brun kartong då jag tänkte att det kunde bli fint med det bruna till de starka färgerna.

Och här är klassens fina fina plakat. Åh, allihop är så himla duktiga. <3

Nu ska vi i en vecka göra film i svartvitt och göra stop motion med en Super 8-kamera. SÅ spännande. Måste klura på vad jag ska hitta på för något.

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Så himla bra plakat och eran var verkligen så snygg! <3
nouw.com/sabinakj
Lillymihlte
Lillymihlte,
Alltså wow, du kommer bli stor! Blir så inspirerad utav dig vännen 😍❤️
nouw.com/lillymihlte
louiseanderssons
louiseanderssons,
evelinarou
evelinarou,
Så grymt! 😃 Ni är duktiga <3
nouw.com/evelinarou
megkaup
megkaup,
älskar detta! så kreativt och fint!!
nouw.com/megkaup
linneaengelman
linneaengelman,
Fint det blev! Och jisses vilken vacker katt! 😍
nouw.com/linneaengelman
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
woooow vad fina alla blev!!
nouw.com/corneliakarlsson
artibus
artibus,
Grymma grymma du! <3
nouw.com/artibus