när jag var på rosendals trädgård

Jag brukar ofta känna att jag är så stressad och mitt uppe i projekt jämt så att jag knappt aldrig hinner träffa kompisar, vilket kan kännas så himla trist. Nu har jag ju däremot höstlov och har hunnit kompishänga hela två gånger, SÅ kul!

Igår mötte jag upp Caroline för att ta spårvagnen till Rosendals trädgård för en fika. Jag var ju där i somras och det är ju så magiskt att strosa omkring där om somrarna, men också på hösten. Det var riktigt krispig höstluft och solen sken.

Är alldeles kär i Rosendals trädgård och det är jag ju inte ensam om, det är alltid så mycket folk där och det förstår jag verkligen.

Jag hade inte hunnit äta någon lunch innan jag mötte upp Caroline så jag åt en smörgås med svamppaté som var så så så god!

Vi satt och pratade ända tills dom stängde klockan 16 och när vi skulle gå mot spårvagnen igen var himlen alldeles rosa och det var så fint. En himla bra dag! Fler lov behövs för att hinna ikapp allt kompishängande, men snart har jag ju jullov i en månad så jag ska väl inte klaga.

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh så fint =D
nouw.com/sweetwords
artibus
artibus,
Hur vackert?? Där hade man ju velat vara och gå runt med dig! <3
nouw.com/artibus
happyM
happyM,
Åh det är såååå sjukt vackert där ❤️ Stor kram finaste ❤️
nouw.com/happym
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vad glad jag blir över att höra detta, att du umgås med personer som ger dig energi! Så kul verkligen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
megkaup
megkaup,
vilken mysig dag, och vilket bildskönt ställe ni besökte 😍 wow!
nouw.com/megkaup