När energin kommer tillbaka

Hej finisar! 🌿
Hoppas eran måndag har varit himla fin, det har faktiskt min! Förmodligen mestadels på grund av vårvädret som ju gör mig så fruktansvärt glad och pirrig i magen. Våren är ju trots allt min favoritårstid. Det känns som att så mycket magi sker både inom en och ute i naturen. Bara det att kunna stressa till bussen klockan åtta en måndag utan att halka omkring är så fint.

Förutom den härliga vårsolen så började vi en ny delkurs idag. Essäestik. Vi ska fokusera på att skriva essäer vilket ju är superspännande men jag misstänker att det kommer bli riktigt stressigt. Tre miniessäer ska skrivas på tre veckor, sen en större essä som hemtenta och dessutom en massa essäer som ska läsas. Jisses!

När jag var i skolan fick jag ett himla kul samtal som kanske kan påverka min framtid, det är ett jobb jag verkligen drömmer om att få. Tänker inte gå närmre in på vad det är för någonting, men jag ska i alla fall iväg på en jobbintervju för detta på fredag! Håll tummarna för mig, snälla. Vill ju så gärna ha det!

Gillar

Kommentarer

Cheaapo
Cheaapo,
Åh, vad spännande med jobbintervju! Håller tummarna att den kommer gå bra och att du får jobbet såklart 😊
nouw.com/cheaapo
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tusen tack!! 💖
nouw.com/joywesterberg
happyM
happyM,
Åhh nyfiken jag blev nu, håller tummarna 😍😍❤️ Håller verkligen med dig, våren är heeeelt underbar ❤️
nouw.com/happym