Några små favoriter i mitt hem

God morgon fina ni! 🌿
Hoppas att eran dag har börjat fint, det har faktiskt min gjort ändå. Så himla skönt när man vaknar på rätt sida! Dagens planer är att förbereda en drös med roliga inlägg, meditera och fixa med arbetsprover, wiho! Vad ska ni hitta på?

Någonting som jag alltid har älskat är små detaljer i hemmet. Jag och L har en rätt "clean" inredning hemma, allting är egentligen rätt enkelt och därför blir det så himla kul med ett gäng roliga detaljer i inredningen. Vi båda har mer eller mindre rätt likadan smak, (tack och lov) men jag har ändå några favoriter som jag gillar lite extra mycket här hemma!

muminmuggar- & glas

Det här är bara en liten del av våra muminmuggar och glas och även någonting jag håller väldigt kärt. Mumin i sig är någonting jag alltid har älskat och har ni läst min blogg så vet ni ju redan det här! Kikar man runt i vår lägenhet så kan man hitta mumin-detaljer lite här och var, men muggarna är ändå min personliga favorit.

en kruka från monki

Det är nog svårt att missa att monki är min favoritbutik eftersom att majoriteten av mina kläder kommer därifrån. I somras reade dom dock ut dessa krukor och jag såg det som en rolig detalj till hemmet och älskar dessa krukor fortfarande. Majoriteten av alla krukor vi har är terracottakrukor, men det är ju så himla kul att kunna bryta av med något roligt ibland!

jordgloben & skoltavlan

Jag verkligen älskar jordgloben vi har på skoskåpet i hallen, skulle inte kunna tänka mig att inte ha den placerad någonstans i lägenheten även om vi kanske inte riktigt hittat den perfekta platsen ännu. Och skoltavlor, hallå hur fint är inte det? Denna fick jag av en vän för ett par veckor sedan. Den består av en björk och som hon sa, passande i och med att vi bor i björkarnas stad. Än är den inte upphängd på väggen men snart så!

ett favorithörn 

Det här är väl inte en specifik detalj mer än att det är en fantastisk plats i lägenheten. Soffan och vardagsrumsfönstret. Varför? Jo, det finns inget mer harmoniskt än att sitta i soffan och kika på alla växter som är där. Det är så himla mysigt. Sen älskar jag kombinationen av en vit soffa och senapsgula kuddar med mönstrade kuddar bakom. Allting är bara magi!

mini snes

Vi har ett mini snes här hemma och kontrollerna är ju bara för fina. Nostalgi som bara den alltså. Jag både älskar att spela det, men att ha dessa i bokhyllan är ju för fint ändå. En fin detalj när man inte väljer att spela helt enkelt!

Vad har ni för roliga favoriter i era hem? 🌻

Gillar

Kommentarer

Ida,
Åh mumin är ju bara fööör söt 😊 Jag har också en jordglob men den är så stor jag har ingen plats att ställa den på i min lilla etta... Den får åka fram när jag gjort plats 😊 Ni verkar ha det väldigt harmoniskt hemma 😊
onlyonewaytogo.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, håller verkligen med dig! Jordglob är så himla fint. 😄
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Först och främst vill jag bara säga WOW vad fint och hemtrevligt ni ser ut att ha det och när får jag komma på besök? 😍🏡 Älskar också skolplancher, finns ju inget finare & Mumin, men det vet du ju redan haha 😘 STOR kram vackra Joy 💖
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Tusen tack fina fina du! Det är bara att komma på besök, du är alltid välkommen. 🌸 Kram finaste du! ❤️
nouw.com/joywesterberg
Victoriamagnusson
Victoriamagnusson,

åhhh jag samlar oxå mumin!! dom är så himla fina <3

nouw.com/victoriamagnusson
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad kul! Håller verkligen med. 💕
nouw.com/joywesterberg
sandrasg
sandrasg,

åh så fina mumin muggar och glas! Jag har också en hel del muggar ifrån mumin, min mormor ger mig alltid sånt då hon är ifrån finland.

nouw.com/sandrasg
joywesterberg
joywesterberg,
Visst är dom så fina! Åh, vad kul! Ja, hela min släkt bor i finland så får där ifrån ibland jag med, så fint. 💕
nouw.com/joywesterberg
lifeofkile
lifeofkile,

Vilket underbart inlägg!!

nouw.com/lifeofkile
joywesterberg
joywesterberg,
Tusen tack! ❤️
nouw.com/joywesterberg