några saker jag gjort i juli

Hej hej! Ibland känner jag en stark lust till att hänga här. Idag är en sådan dag. Tänkte dela med mig lite av vad jag gjort för fint i juli.

Och förresten, tusen tack för alla gratulationer på mitt senaste inlägg. Ni är bäst. 💗

Solen lyste in i vardagsrummet en lördagsmorgon och jag kunde inte annat än att kisa.

Jag och Lars mötte upp Arisa på Södermalm en lördag för hon skulle hälsa på hos oss. Vi promenerade runt i ett grönskande Stockholm.

Vi skulle ta en bild tillsammans. Efter mycket om och men gick det till slut!

Vi åt glass på StikkiNikki i Gamla stan, mums!

Vi åt världens godaste pizza på Teatern i Skanstull. Och här hemma började tomaterna mogna på balkongen.

Jag fick med mig två nya växter hem lite spontant.
Så så så nöjd!

En dag träffade vi Jessica och Daniel och hängde med dom en hel dag. Jag tog knappt några bilder, men det är väl ett bevis på att man hade det fint ändå. Vi åt lunch tillsammans, gick på spontanbio klockan tre på dagen, bowlade och jag vann och sen avslutade vi kvällen på någon restaurang som jag inte kommer ihåg vad heter.

En annan dag hittade jag Vinny solandes på min kånken. Jag tappar bort honom jämt och hittar honom alltid på nya platser.

Jag fick växtpost av Elin. Det var en Caladium Carolyn Whorton. Rosa växter är en favorit just nu och den är inget undantag.

Jag och Lars skaffade en bil och när vi fick den åkte vi raka vägen till Grönväxtriket som ligger i Nynäshamn. Världens bästa ställe och växtbutik, har ni chansen bör ni åka dit. Jag fick med mig en Syngonium podophyllum albo-variegata, en växt som är svår att få tag på och som är min drömväxt. Sen åkte vi på bio och såg lejonkungen. Det var fint!

Min Caladium hade dessutom fått fem nya blad på fem dagar. Växtkraften är minst sagt magisk.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh men så himla mycket fina stunder du hunnit med!!! Håller verkligen med dig, oftast är dem bästa stunderna dem man knappt har några bilder ifrån hihi ❤️ Jag vill så gärna se lejonkungen jag med!! Måste verkligen ta tag i det ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
norenemman
norenemman,
Men vad härliga bilder! Kram <3
nouw.com/norenemman
linndossing
linndossing,
Hur underbara bilder!!! Blir så varm i hjärtat 💞 Kram
nouw.com/linndossing
linneahedberg
linneahedberg,
Men gud vilket roligt inlägg, så underbara bilder ♡
nouw.com/linneahedberg
malinkirstine
malinkirstine,
Så VACKER du är <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
amandalarssons
amandalarssons,
Men åh så härligt allt ser ut 😍
nouw.com/amandalarssons
celinelundqvists
celinelundqvists,
Vilken månad! Och en bil? Ja tack vill också ha :'(
nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad jag har saknat dina fantastiska inlägg vännen! Så mysigt att få veta avd du har gjort denna månad! Vad mycket mysigt du ahr upplevt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
feliciah
feliciah,
Hahaha så kul, exakt när jag läst klart ditt inlägg så kommenterar du mitt 🙌🏻😍 Saknat dig här finaste Joy! Helt fantastiska bilder som alltid och du verkar ha haft så otroligt många fina stunder ❤️ Stor kram!
nouw.com/feliciah
Matilda
,
Hej! Gillar verkligen din blogg och dina bilder. Jag har en fråga - hur gör du med belysning till alla dina växter på vintern? Använder du någon särskild växtbelysning? Kraaaam
joywesterberg
joywesterberg,
Hej! Vad glad jag blir av din fina kommentar. Tusen tusen tack! 💗 Jag använder mig av växtlampor till de växter jag är mest rädd om och till mina palettblad. Hemma har vi Ikeas trådlös-system och dom har glödlampor som har 1000 lumen och upp till 4000 kelvin vilket i princip motsvarar det ljuset vi har på sommaren som jag förstått det. Egentligen kan man ha vilken lampa som helst, så länge den har 1000 lumen och runt 4000 kelvin. Kram!
nouw.com/joywesterberg