Några saker jag ätit på senaste

Gröna smoothies

Blir så himla sugen på gröna smoothies i samband med att solen börjar skina och värmen kommer. En vårgrej liksom! Och det är ju så himla gott och fräscht. Har ätit gröna smoothies i massor de senaste dagarna.

Havregrynsgröt

Det bästa jag vet är havregrynsgröt. Alltså på riktigt! Det bästa med det hela är att en kan toppa det med typ vad som helst. Min favorit just nu är med jordnötssmör, banan och dadelsirap, alltså MUMS.

Nudelsallad

En favorit på våren är nudelsallad. Den här är så enkel och så himla god. Risnudlar, sojabönor, pak choi, rödkål, vårlök och cashewnötter. Nu när jag är i en sämre period då jag känner mig utmattad så slänger jag helst ihop någonting snabbt, för att inte göra matlagning till en börda. Detta är både fräscht och går så himla snabbt.

Våfflor

Missade helt våffeldagen så jag passade istället på att fixa ihop våfflor igår. Jag äter annars nästan aldrig våfflor, inte pannkakor eller så heller då det aldrig riktigt fallit mig i smaken, men hallå, det var SÅ gott! Så gott så att jag tänker göra det igen redan idag. 🥞

Gillar

Kommentarer

jonnawasserfaller
jonnawasserfaller,
Älskar havregrynsgröt men har aldrig provat att toppa med dadelsirap. Det lät ju magiskt!!
nouw.com/jonnawasserfaller
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Alltså HUR gott? Hade helt missat detta inlägg men alltså MUMS!! Ge mig nu! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin